Παντρεύτηκαν και έκαναν χλιδάτο γλέντι στο ΟΑΚΑ - Η 7όροφη τούρτα, το νυφικό με την πελώρια ουρά & το πέπλο και η ορχήστρα

Οι διάσημες Ελληνίδες που ήταν καλεσμένες

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Παντρεύτηκαν και έκαναν χλιδάτο γλέντι στο ΟΑΚΑ - Η 7όροφη τούρτα, το νυφικό με την πελώρια ουρά & το πέπλο και η ορχήστρα

Ο Σεπτέμβρης δεν έχει προλάβει καλά καλά να μπει και οι διάσημοι έχουν πάρει φόρα, με τους γάμους να είναι ατελείωτοι. Τελευταίος ήταν ο γάμος του Ατζούν Ιλιτζαλί με την 25χρονη σύζυγό του στην Τουρκία (δείτε εδώ τον έξαλλο χορό της νύφης στο club που έγινε το γλέντι), ωστόσο την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε άλλος ένας, ο οποίος ήταν υπερπαραγωγή!

Έχουμε δει μυστήρια να πραγματοποιούνται σε παραλίες, σε κτήματα, μέχρι και σε κάστρα, αλλά γάμο στο ΟΑΚΑ ίσως να βλέπουμε και πρώτη φορά. Η Μις Λίβανος Maya Reaidy, ωστόσο, αντάλλαξε όρκους αιώνιας αγάπης με τον Fehmi Karagulla στην Αθηναϊκή Ριβιέρα και αποφάσισε να κάνει το γαμήλιο πάρτι κάτω από το στέγαστρο του Καλατράβα στο Ολυμπιακό Στάδιο στο Μαρούσι.

Οι φωτογραφίες και τα βίντεο από τον γάμο της Μις Λίβανος στο ΟΑΚΑ

Οι φωτογραφίες της Βίκυς Καγιά και της Μαρίνας Βερνίκου στο Instagram ήταν αυτές που αποκάλυψαν το γεγονός. Ήταν ίσως το πιο χλιδάτο συμβάν της χρονιάς. Όλος ο χώρος είχε γεμίσει με τα τραπέζια των καλεσμένων, τα οποία είχαν πάνω λευκά λουλούδια και στο κέντρο η 7όροφη τούρτα περίμενε τους νεόνυμφους.

Ο μπουφές είχε στηθεί σε ένα κιόσκι τυλιγμένο με φυτά, ενώ υπήρχαν και καλλιτέχνες που τραγούδησαν live σε σκηνή που στήθηκε για χατίρι τους, με τον φωτισμό να παίζει επίσης σημαντικό ρόλο. Υπήρχαν μέχρι και αυτοκίνητα του γκολφ τα οποία μετέφεραν τον κόσμο.

Η νύφη φορούσε ένα στράπλες νυφικό με πελώρια ουρά και πολύ μακρύ πέπλο, με δαντελένιες λεπτομέρειες και λουλούδια κεντητά πάνω στο φόρεμα. Τα διαμαντένια σκουλαρίκια και το επίσης διαμαντένιο κολιέ στόλιζαν το πρόσωπό και τον λαιμό της.

«Χθες το βράδυ, είχα την απόλυτη τιμή να παρακολουθήσω την γαμήλια γιορτή της Maya Reaidy και του Fehmi, γιου ενός από τους πιο αγαπημένους μου φίλους, του Karim. Η ατμόσφαιρα δεν ήταν τίποτα λιγότερο από μαγική – από τον χώρο που κόβει την ανάσα μέχρι την ατέλειωτη αγάπη που γέμιζε τον αέρα. Ήταν πραγματικά μια αξέχαστη γιορτή αγάπης, οικογένειας και φιλίας. Εύχομαι στο ευτυχισμένο ζευγάρι μια ζωή γεμάτη ευτυχία, γέλιο και ατελείωτη αγάπη. Μακάρι αυτή να είναι η αρχή πολλών εκπληκτικών περιπετειών!», έγραψε στην ανάρτησή της η Μαρίνα Βερνίκου.

Δείτε επίσης: Αγαπημένο ζευγάρι παντρεύτηκε στη Μήλο - Οι φωτογραφίες από την ρομαντική πρόταση γάμου


Ακολούθησαν, στη συνέχεια, παραπάνω αναρτήσεις με πλούσιο υλικό από το μαγευτικό αυτό βράδυ.