Μελίνα Νικολαΐδη: Οι φωτογραφίες από τις διακοπές με τον Δημήτρη Φιντιρίκο στις Σπέτσες - Τα σχόλιά τους κάτω από την ανάρτηση

Δεν κρύβονται πια...

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Πηγή: Instagram
Πηγή: Instagram

Μέσα στο καλοκαίρι έγινε γνωστό πως η Μελίνα Νικολαΐδη χώρισε με τον Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη και λίγο καιρό αργότερα ξεκίνησαν να κυκλοφορούν ρεπορτάζ που την ήθελαν σε σχέση με γνωστό εργένη επιχειρηματία. Οι φήμες αυτές επιβεβαιώθηκαν μετά το βίντεο που βγήκε στη δημοσιότητα με την ίδια να βρίσκεται σε τρυφερά τετ α τετ με τον πρώην σύντροφο της Κατερίνας Δαλάκα, Δημήτρη Φιντιρίκο - δείτε το εδώ.

Κανείς από τους δύο, ωστόσο, δεν έχει μιλήσει ανοιχτά για το ειδύλλιό τους. Το τελευταίο διάστημα, βέβαια, παρατηρείται όλο και περισσότερη "κίνηση" στα social media τους. Πιο συγκεκριμένα, έχουν αρχίσει να σχολιάζουν ο ένας κάτω από τις αναρτήσεις του άλλου στα προφίλ τους στο Instagram.

Οι φωτογραφίες της Μελίνας Νικολαΐδη από τις διακοπές με τον Δημήτρη Φιντιρίκο και τα σχόλιά τους

Τις προάλλες, για παράδειγμα, εκείνος είχε δημοσιεύσει μερικές φωτογραφίες από τις διακοπές του στις Σπέτσες και η νεαρή του αντέδρασε (δείτε εδώ τις φωτογραφίες και το σχόλιό της), ενώ την Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου η 20χρονη δημοσίευσε στο δικό της προφίλ νέες φωτογραφίες αποκαλύπτοντας πως σε αυτές τις διακοπές ήταν μαζί.

Η φωτογραφία της πάνω στο σκάφος την ώρα που έσκαγαν πυροτεχνήματα στον ουρανό τους "πρόδωσε". Και φυσικά, κάτω και από αυτή την ανάρτηση σχολίασε ο Δημήτρης Φιντιρίκος, με την ίδια να του απαντά με τον ίδιο τρόπο.


Σχόλια Φιντιρίκου και Μελίνας Νικολαϊδη στο Instagram

Αξίζει να σημειωθεί πως η Μελίνα δεν είναι η μόνη που προχώρησε μετά τον χωρισμό της. Περίπου 2,5 μήνες μετά τον χωρισμό του από την κόρη της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη, ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης δημοσίευσε την πρώτη του φωτογραφία αγκαλιά με την νέα του σύντροφο. Την πρώτη δημόσια ανάρτηση που φανερώνει ότι έχει μπει σε νέα σχέση, ο επιχειρηματίας και γυμναστής την έκανε μέσα από ένα story που ο ίδιος δημοσίευσε στο Instagram.

Αξίζει να τονίσουμε ότι εάν και το story ανέβηκε την Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου το πρωί, μέσα σε μερικές ώρες είχε εξαφανιστεί από το προφίλ του Αλέξανδρου Πολυχρονιάδη. Αυτό σημαίνει ότι ο ίδιος επέλεξε να το σβήσει χειροκίνητα, καθώς κανονικά τα stories στο Instagram διαρκούν ένα 24ωρο.

Η μελαχρινή κοπέλα που απεικονίζεται στο συγκεκριμένο story είναι, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, αεροσυνοδός και παρευθρέθηκε ως συνοδός του Αλέξανδρου Πολυχρονιάδη σε γάμο ενός φίλου του στην Τήνο. Στο συγκεκριμένο γάμο, μάλιστα, ο γυμναστής είχε τον ρόλο του κουμπάρου.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

vandi