Μαρίνα Σάττι: Η πρώτη αντίδραση μετά τη δημόσια καταγγελία της Κατερίνας Σαλακά - Τι πραγματικά συνέβη πίσω από τις κλειστές κάμερες

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση η τραγουδίστρια

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Κατερίνα Σαλακά (αριστερά) / Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency (δεξιά)
Instagram / Κατερίνα Σαλακά (αριστερά) / Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency (δεξιά)

Viral μέσα σε λίγα λεπτά έγιναν τα βίντεο της Κατερίνας Σαλακά στο Tik Tok το βράδυ της Κυριακής 8 Σεπτεμβρίου, καθώς η ίδια βρέθηκε στον Λυκαβηττό για να παρακολουθήσει την συναυλία της Μαρίνας Σάττι, εξηγώντας πως είχε επικοινωνήσει μαζί της για να ανέβει και η ίδια στη σκηνή και να πει το κομμάτι της, για το οποίο έχει συνεργαστεί με την τραγουδίστρια.

Αυτό, όμως, σύμφωνα με όσα δήλωσε, δεν συνέβη και, μάλιστα, υποστήριξε πως την έδιωξαν και δεν την άφησαν ούτε τουαλέτα να πάει. Ανέφερε πως την αντιμετώπισαν με τον χειρότερο δυνατό τρόπο και δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που της είχε συμβεί (δείτε εδώ τα βίντεο).

Μετά από όλα αυτά, λοιπόν, η εκπομπή του ΣΚΑΙ, Summer's Cool, επικοινώνησε με στενό συνεργάτη της τραγουδίστριας, ο οποίος εξήγησε τι ακριβώς συνέβη, τονίζοντας πως δεν συμπεριφέρθηκε κανείς άσχημα στην life coach.

Η πρώτη αντίδραση της Μαρίνας Σάττι μετά την καταγγελία της Κατερίνας Σαλακά

«Επικοινωνήσαμε και με την Κατερίνα Σαλακά αλλά δεν μπορέσαμε να τη βρούμε, και με μηνύματα...», είπε αρχικά ο δημοσιογράφος Ισίδωρος Φικάρης και στη συνέχεια αποκάλυψε όλα όσα συζήτησε με τον συνεργάτη της Μαρίνας Σάττι:

«Δεν υπάρχει καμία συνεργασία με την Κατερίνα Σαλακά. Όσον αφορά στην πρόσκληση που αναφέρει πως είχε, πρόκειται για μία πρόσκληση που έχουν πολλοί και την ζήτησε η ίδια η Κατερίνα Σαλακά γιατί ήθελε να πάει να δει την συναυλία και επειδή μιλάνε με την Μαρίνα Σάττι από τα social media. Ίσως παρερμηνεύτηκε η πρόσκληση, νομίζοντας η Κατερίνα Σαλακά ότι συμμετείχε στο act και στην παράσταση, μετά από αυτό που είχε γίνει στη Χαλκιδική. Επ’ ουδενί δεν της μίλησε κανείς άσχημα και, μάλιστα, όλο αυτό έγινε μισή ώρα πριν τη συναυλία. Η Κατερίνα Σαλακά δεν παρακολούθησε τη συναυλία. Η Μαρίνα Σάττι είναι πολύ πολύ στενοχωρημένη με όλο αυτό που έχει γίνει και με όλους αυτούς τους σκληρούς χαρακτηρισμούς που έκανε η Κατερίνα Σαλακά στα social media της. Όλη η ομάδα της είναι στενοχωρημένη και συνεχίζουν να αγαπάνε την Κατερίνα Σαλακά. Δεν ήταν να ανέβει στη σκηνή, απλώς να παρακολουθήσει...».

«Για οποιονδήποτε λόγο κι αν χρησιμοποιήθηκε μία φράση της κ. Σαλακά, το τραγούδι ανήκει στον δημιουργό», σημείωσε έπειτα η Μαριάντα Πιερίδη για όσα ειπώθηκε περί συνεργασίας των δύο γυναικών.

Δείτε επίσης για την Μαρίνα Σάττι: Της πέταξαν αυγά και αναπτήρες σε συναυλία στην Ημαθία - Το βίντεο με την αντίδρασή της