Τζώνη Καλημέρης: «Από τη στιγμή που νιώθουμε...» - Η πρώτη τρυφερή εξομολόγηση της Ελπίδας Ιακωβίδου για την σχέση τους

"Έσπασε" τη σιωπή της

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Ελπίδα Ιακωβίδου / Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Instagram / Ελπίδα Ιακωβίδου / Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Ο Τζώνη Καλημέρης, όπως έγινε γνωστό πριν από δύο περίπου μήνες, είναι ξανά ερωτευμένος μετά τον χωρισμό του με την Χριστίνα Κοντοβά και διανύει μία πολύ όμορφη περίοδο της ζωής του, δίπλα σε μία παρουσιάστρια που ακούει στο όνομα Ελπίδα Ιακωβίδου.

Η Μαριάντα Πιερίδη είχε μιλήσει ανοιχτά για την σχέση τους στον αέρα της εκπομπής της στο κανάλι του ΣΚΑΙ, Summer's Cool, αποκαλύπτοντας όλο το παρασκήνιο της γνωριμίας τους, καθώς είναι φίλη με τον ισχυρό άνδρα των ΜΜΕ (δείτε εδώ όλα όσα εξομολογήθηκε), ωστόσο η ίδια η σύντροφός του αποφάσισε για πρώτη φορά να "σπάσει" τη σιωπή της και να μιλήσει για το ειδύλλιό τους.

Οι πρώτες δηλώσεις της Ελπίδας Ιακωβίδου για την σχέση της με τον Τζώνη Καλημέρη

Πιο συγκεκριμένα, παραχωρώντας συνέντευξη στο περιοδικό κυπριακό περιοδικό Down Town, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ήταν αναμενόμενο να γνωστοποιηθεί, ειδικά από τη στιγμή που αυτή μοιράζεται αναπόφευκτα μεταξύ δύο χωρών και δύο αεροδρομίων» και πρόσθεσε: «Ούτε εγώ, ούτε ο Τζώνης, είμαστε από τα άτομα που δεν κρύβονται, ειδικά από τη στιγμή που νιώθουμε όμορφα με αυτό που μας συμβαίνει».


Περισσότερες πληροφορίες για εκείνη

Η ίδια έχει γεννηθεί στις 25 Σεπτεμβρίου 1980 (δείτε εδώ την διαφορά ηλικίας τους) στη Λευκωσία και έχει σπουδάσει Πολιτικές Επιστήμες και Δημόσια Διοίκηση στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών, ενώ έχει πτυχίο και στις Διεθνείς Σχέσεις.

«Σπούδασα Πολιτικές Επιστήμες και Δημόσια Διοίκηση στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και έχω και ένα δεύτερο πτυχίο στις Διεθνείς Σχέσεις. Η επαφή με την τηλεόραση ήρθε τυχαία όταν συνάντησα κάποιον σε ένα νυχτερινό κέντρο και με ρώτησε αν θέλω να ασχοληθώ με την παρουσίαση. Έγινε μια συνάντηση μετέπειτα με έναν σκηνοθέτη από το ΡΙΚ κι από εκεί ξεκίνησαν όλα», είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή της.

Ως καλεσμένη στην εκπομπή «Έλα Να Δεις», μάλιστα, είχε εξομολογηθεί για τον έρωτα και τον γάμο: «Δεν είμαι και πολύ των γάμων. Όταν με ευλογήσει ο θεός να παντρευτώ, θέλω να είμαστε 100 άτομα σε ένα νησί. Σημασία έχει να πας στην εκκλησία να ευλογήσει ο θεός τον έρωτα σου, με τα δικά σου άτομα. Δεν με έχω φανταστεί νυφούλα, η οικογένεια μου το γνωρίζει ότι θα έρθω μια ημέρα και θα τους πω τον άλλο μήνα παντρεύομαι».