Βαρβάρα Κίρκη: «Είναι εντάξει να...» - Το πρώτο δημόσιο μήνυμα μετά την ανακοίνωση για τον χωρισμό της με τον Θέμη Αδαμαντίδη

Οι σκέψεις της για το νέο της ξεκίνημα

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφίες αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφίες αρχείου NDP Photo Agency

Το πρωί της Δευτέρας 9 Σεπτεμβρίου "έσκασε" η είδηση πως ο Θέμης Αδαμαντίδης και η Βαρβάρα Κίρκη αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους στη ζωή μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης. Οι δυο τους πέρασαν από διάφορες φάσεις όσο ήταν μαζί, με χαρακτηριστική περίοδο εκείνη κατά την οποία η δεύτερη είχε κατηγορήσει τον τραγουδιστή για τον ξυλοδαρμό της, ωστόσο λίγο καιρό μετά ήταν και πάλι μαζί και δήλωσαν πως ήταν καλά.

Τελικά, όμως, δεν κατάφεραν να παραμείνουν ενωμένοι, αλλά σύμφωνα με τα όσα εξομολογήθηκε εκείνη (δείτε εδώ αναλυτικά), έχουν πολύ καλές σχέσεις και θέλουν να βλέπουν ο ένας τον άλλο καλά, ακόμη κι αν πλέον ζουν διαφορετικές ζωές και έχουν γυρίσει σελίδα.

Η ανάρτηση της Βαρβάρας Κίρκη μετά τον χωρισμό με τον Θέμη Αδαμαντίδη

Για τα νέα αυτά ξεκινήματα μίλησε, μάλιστα, η ίδια σε ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αποκαλύπτοντας πως όταν μία πόρτα κλείνει, πάντα ανοίγει μία καινούρια, η οποία είναι πολύ πιθανό να είναι ακόμη καλύτερη.

«Είναι εντάξει να κλείνουν κύκλοι, που ολοκλήρωσαν τον σκοπό τους, για να δημιουργείται ο χώρος, να ανοίξουν νέοι κύκλοι, φωτεινοί και κατάλληλοι για μένα», έγραψε χαρακτηριστικά.

Βαρβάρα Κίρκη μήνυμα μετά τον χωρισμό

Αξίζει να σημειωθεί πως μέχρι πριν από λίγο καιρό, ο Θέμης Αδαμαντίδης δήλωνε για εκείνη: «Η γυναίκα αυτή έχει κάτι που για πολλούς δεν φαίνεται. Δεν μετράει η εμφάνιση. Ξέρω πως κατά βάθος υπάρχει κάτι το οποίο δεν μπορούν να το δουν εύκολα, αλλά είναι σαν παιδί. Είμαστε καλά, περνάμε καλά και δεν θέλω να αναφέρομαι σε εκείνη», ανέφερε αρχικά ο ίδιος και έπειτα συμπλήρωσε για την κόντρα τους και όσα τους οδήγησαν στις δικαστικές αίθουσες: «Μετάνιωσα για τη δημοσιότητα που πήρε αυτή η σχέση. Δεν θα έπρεπε να έχουμε φτάσει σε αυτό το σημείο, αλλά ακόμη και αυτό δείχνει τον αυθορμητισμό της αντίδρασης που για μένα είναι λάθος, αλλά έγινε γιατί δεν υπήρχε σοβαρός λόγος να γίνουν όλα αυτά».