Ελεωνόρα Ζουγανέλη - Νίκος Συρίγος: Παπαράτσι τους τσάκωσαν σε παραλία της Μυκόνου - Εντυπωσίασε το μαύρο μπικίνι της τραγουδίστριας

Αποκλειστικές φωτογραφίες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ελεωνόρα Ζουγανέλη - Νίκος Συρίγος: Παπαράτσι τους τσάκωσαν σε παραλία της Μυκόνου - Εντυπωσίασε το μαύρο μπικίνι της τραγουδίστριας

Ελεωνόρα Ζουγανέλη και Νίκος Συρίγος απόλαυσαν τις διακοπές τους στην Μύκονο, αφού φέτος η τραγουδίστρια πήρε την απόφαση να μην κάνει περιοδεία αλλά να χαλαρώσει κάνοντας διακοπές με όλα τα αγαπημένα της πρόσωπα, όπως για παράδειγμα ο σύντροφός της.

Το ζευγάρι γύρισε πολλά νησιά και παραθαλάσσιες περιοχές κάνοντας ηλιοθεραπεία και βουτιές στη θάλασσα. Στα social media μάλιστα, μοιράστηκαν πολλές φωτογραφίες και βίντεο από τις βόλτες τους χωρίς ωστόσο να δείχνουν πως είναι μαζί, καθώς θέλουν και οι δυο να κρατάνε χαμηλό προφίλ στα προσωπικά τους.

Πρόσφατα λοιπόν, έκαναν ολιγοήμερες διακοπές στο νησί των ανέμων και η κάμερα του Youweekly.gr τους απαθανάτισε σε κοσμική παραλία του νησιού να απολαμβάνουν το μπάνιο τους.

Οι φωτογραφίες της Ελεωνόρας Ζουγανέλη και του Νίκου Συρίγου στην Μύκονο

Η κάμερα λοιπόν τους τράβηξε να χαλαρώνουν όχι σε ένα χλιδάτο μαγαζί αλλά στην άκρη της παραλίας μακριά από τον κόσμο και τα αδιάκριτα βλέμματα αφού δεν θέλουν να προκαλούν. Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη τράβηξε πολλά βλέμματα πάνω της με το μαύρο της μπικίνι.

Καθόλη την διάρκεια παραμονής τους στην παραλία, η τραγουδίστρια έκανε την ηλιοθεραπεία της και βουτιές. ενώ ο δημοσιογράφος χαλάρωνε στον ίσκιο.

Δείτε επίσης: Δεν κατάλαβαν πως τους τραβάει η κάμερα - Αγκαλιά σε παραλία της Μυκόνου Ελεωνόρα Ζουγανέλη και Νίκος Συρίγος

Ελεωνόρα Ζουγανέλη Νίκος Συρίγος

Ελεωνόρα Ζουγανέλη Νίκος  Συρίγος Μύκονος

Ελεωνόρα Ζουγανέλη Μύκονος

Ελεωνόρα Ζουγανέλη μαγιό

Πιο πρόσφατη δημόσια εμφάνιση τους ήταν το απόγευμα της Τετάρτης 4 Σεπτεμβρίου όταν πραγματοποιήθηκε στο Καλλιμάρμαρο η μεγάλη συναυλία του «Όλοι μαζί μπορούμε», που φέτος ήταν αφιερωμένη στον μεγάλο στιχουργό Λευτέρη Παπαδόπουλο και στην οποία συμμετείχαν πολύ "μεγάλα" ονόματα ως συμμετέχοντες, όπως ο Αντώνης Ρέμος, ο Χρήστος Μάστορας, η Μελίνα Ασλανίδου, η Ελευθερία Αρβανιτάκη και πολλοί ακόμη.

Ανάμεσά τους και η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, την οποία συνόδευε ο σύντροφός της, Νίκος Συρίγος. Ο φωτογραφικός φακός του youweekly.gr τους εντόπισε στα παρασκήνια και οι δυο τους δέχθηκαν να ποζάρουν - δείτε τις φωτογραφίες.