Απόστολος Γκλέτσος: Βάζει υποψηφιότητα για πρόεδρος στον ΣΥΡΙΖΑ - «Θα κάνω πίσω αν κατέβει ο Τσίπρας»

Τι αποκάλυψε ο ηθοποιός

Ελένη Μπορμπόλη
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Για την απόφασή του να θέσει υποψηφιότητα για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε ο Απόστολος Γκλέτσος, μέσα από συνέντευξη που έδωσε στον τηλεοπτικό σταθμό του Action 24. Η συνέντευξη αυτή ήρθε μετά από ανάρτηση του γνωστου ηθοποιού, μέσα από την οποία ο ίδιος δήλωσε «παρών» στη διαδικασία για την εκλογή προέδρου.

Πιο συγκεκριμένα, σε ερώτηση για το αν τελικά θα βάλει υποψηφιότητα για τις εσωτερικές εκλογές του κόμματος, ο Απόστολος Γκλέτσος, απάντησε: «Ναι, το βιογραφικό μου δικαιολογεί να πω ότι δεν έχει να κάνει με προσωπικές φιλοδοξίες και προσωπική ατζέντα πρώτα από όλα, αλλά με το ότι -επειδή ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε μία περιδίνηση κι αυτό το ξέρουμε όλοι-, θέλουμε να βάλουμε πλάτη όλοι εμείς που δηλώνουμε παρόντες, κυρίως για την ενότητα και για την επόμενη μέρα».

«Οι αριθμοί και τα μαθηματικά μού επιτρέπουν να πω ότι αν η βάση το θέλει μπορώ να ανταποκριθώ και σε αυτό το εγχείρημα, να είμαι επόμενος αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ», πρόσθεσε ο ίδιος.

Όσον αφορά το εάν διαθέτει τον απαιτούμενο μηχανισμό προκειμένου να θέσει υποψηφιότητα, ο Απόστολος Γκλέτσος τόνισε: «Έχω κάνει επτά εκλογές, έχω κατεβάσει και δικό μου κόμμα», ενώ μάλιστα υποστήριξε ότι ο Στέφανος Κασσελάκης «ήταν απολύτως ακατάλληλος για τον ΣΥΡΙΖΑ. Τον ψήφισα και τον στήριξα μέχρι ένα σημείο που από εκεί και πέρα, άρχισα να κατά πόσο ακατάλληλος είναι για την πολιτική. Δεν καταλάβαινε τι λέει. Έβγαινε κι έλεγε πράγματα, που αν τα αθροίσεις, βλέπεις ότι δεν υπάρχουν αυτά τα χρήματα. Δεν μπορούσε να είναι αρχηγός αριστερού κόμματος, έκανε επίδειξη πλούτου καθημερινά στα κανάλια».

Δείτε επίσης: Απόστολος Γκλέτσος: «Στην Ελλάδα θα είμαστε πάντα μια κομπλεξική επαρχία! Θα γίνουμε πρωτεύουσα όταν...»

Η απόφαση του Απόστολου Γκλέτσου να θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ