Ετεοκλής Παύλου: Το βίντεο που δημοσίευσε η Ελένη Χατζίδου μέσα από το νοσοκομείο

Το τέλος αυτό δεν θα το περιμένετε

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ετεοκλής Παύλου: Το βίντεο που δημοσίευσε η Ελένη Χατζίδου μέσα από το νοσοκομείο

Στο νοσοκομείο νοσηλεύεται ο Ετεοκλής Παύλου με υψηλό πυρετό, όπως ο ίδιος αποκάλυψε με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram δείχνοντας τον ορό που του έβαλαν οι γιατροί στο χέρι του.

Ο παρουσιαστής της εκπομπής BreakfastStar μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους σε instastory του ένα μπούμεργκαν στο οποίο είναι ξαπλωμένος στο κρεβάτι με ορό στο χέρι του και γράφει «Πριν λίγες ώρες ήρθα στο νοσοκομείο με υψηλό πυρετό, οι γιατροί έκριναν πως πρέπει να κάνω εισαγωγή! Αύριο αναμένουμε να είναι καλύτερα τα νέα» - δείτε εδώ την ανάρτηση.

Λίγη ώρα αργότερα, η σύζυγός του, Ελένη Χατζίδου μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram ένα βίντεο από το δωμάτιο που νοσηλεύεται. Μπορεί στην αρχή να είναι συγκινητικό, ωστόσο το τέλος είναι ... ανατρεπτικό για το ζευγάρι.

Το βίντεο της Ελένης Χατζίδου και του Ετεοκλή Παύλου


Να σημειώσουμε πως κάτι παρόμοιο είχε βιώσει και μήνες πριν. Συγκεκριμένα, το δικό του μήνυμα μέσα από το νοσοκομείο, ήθελε να στείλει το πρωί της Δευτέρας 26/2, ο Ετεοκλής Παύλου λίγο μετά αφότου μεταφέρθηκε εσπευσμένα στα επείγοντα, τα ξημερώματα της Κυριακής. Μάλιστα, σχετικά είχε εξηγήσει η γυναίκα του στην επομπή (δείτε εδώ τα λόγια της).

«Καλημέρα, σήμερα δε θα είμαι στην εκπομπή, γιατί ήρθα εκτάκτως στο νοσοκομείο. Ήρθα γύρω στις 3 τα ξημερώματα.Ψηνόμουν στον πυρετό ήμουν πάρα πολύ χάλια. Είμαι εδώ στα επείγοντα και περιμένω αποτελέσματα. Θέλω να πιστεύω ότι αύριο θα μαι στην εκπομπή. περαστικά σε όλους» είχε πει ο Ετεοκλής Παύλου στο Instastory του.