Άρης Πορτοσάλτε κατά Κασσελάκη στον αέρα του ΣΚΑΙ - «Ήρθε με το μαγιό και το σκαρπίνι για διακοπές, πήρε ένα κόμμα και...»

Τα σχόλια μετά τον χαμό στον ΣΥΡΙΖΑ

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Άρης Πορτοσάλτε κατά Κασσελάκη στον αέρα του ΣΚΑΙ -  «Ήρθε με το μαγιό και το σκαρπίνι για διακοπές, πήρε ένα κόμμα και...»

Ο Άρης Πορτοσάλτε ήταν ιδιαίτερα αιχμηρός στο σχολιασμό που έκανε για τον Στέφανο Κασσελάκη μετά την από απόφαση του ΣΥΡΙΖΑ για την εκλογή νέου προέδρου μετά από πρόταση μομφής.

Τι είπε ο Άρης Πορτοσάλτε για τον Στέφανο Κασσελάκη

«Η ημέρα είναι του 13-0. Ο Πολάκης είχε πει μεσοβδόμαδα ότι αν δεν εκπέσει, θα πάει Θεσ/νίκη. Εξέπεσε. Έχουμε πει από καιρό ότι κάποιος από τους δύο θα πετούσε τον άλλον από το παράθυρο. Πέταξαν τον Κασσελάκη και κάποιοι φίλοι μας ακόμη απογοητεύονται. Προσέβλεπαν στο πρόσωπο του Στέφανου Κασσελάκη από την αριστερή γειτονιά του Μαϊάμι ότι θα έφτιαχνε Αριστερά στην Ελλάδα της υποκρισίας. Ήρθε με το μαγιό και το σκαρπίνι για διακοπές, πήρε ένα κόμμα και το κόμμα τον πέταξε έξω. Πάμε παρακάτω...», σχολίασε ο δημοσιογράφος.

Δείτε επίσης: Στέφανος Κασσελάκης - Τάιλερ Μακμπέθ: Το δώρο που αντάλλαξαν την ώρα της τελετής - Τι συμβολίζει;

Οι εξελίξεις διαδέχονται η μία την άλλη στον ΣΥΡΙΖΑ, οι ισορροπίες του οποίου μεταξύ των μελών του και του προέδρου, Στέφανου Κασσελάκη, βρίσκονται σε τεντωμένο σκοινί. Στην πρώτη του δήλωση αμέσως μετά από την υπερψήφιση της πρότασης μομφής εναντίον του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης τόνισε ότι «οι αποφάσεις μου θα ανακοινωθούν εκεί που λογοδοτώ πάντα, στον κόσμο του ΣΥΡΙΖΑ».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ υπογράμμισε ότι «Eίμαι λυτρωμένος γιατί είδαν όλοι οι πολίτες την μομφή που ζω από την πρώτη μέρα που εκλέχτηκα πρόεδρος. Είναι πρωτοφανές στην πολιτική ιστορία του τόπου η κομματική γραφειοκρατία να μην αποδέχεται από την πρώτη κιόλας μέρα την ψήφο των μελών του κόμματος. Έτσι πέρασα έναν ολόκληρο χρόνο, τώρα τα ξέρετε όλα».

«Φτάσαμε στο σημείο η γραφειοκρατία και η νομενκλατούρα του κόμματος, διάφορες φράξιες να επιστρατεύσουν πρακτικές που δεν ανήκουν στον χώρο της Αριστεράς, καταφεύγοντας ακόμα να εξευτελίσουν τα αξιότιμα μέλη αυτής της Κεντρικής Επιτροπής φορώντας τους κουκούλα. Οι αποφάσεις μου θα ανακοινωθούν εκεί που λογοδοτώ πάντα, στον κόσμο του ΣΥΡΙΖΑ», σημείωσε ο Στέφανος Κασσελάκης.