Η Κατερίνα Σαλάκα καταγγέλλει δημόσια την Μαρίνα Σάττι - «Εκείνη και οι συνεργάτες της μου φέρονται με τον πιο άσχημο τρόπο»

Τα βίντεο και οι δυσαρέσκεια της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η Κατερίνα Σαλάκα καταγγέλλει δημόσια την Μαρίνα Σάττι - «Εκείνη και οι συνεργάτες της μου φέρονται με τον πιο άσχημο τρόπο»

Χαμό προκάλεσε η Κατερίνα Σαλάκα με τις αναρτήσεις της στο Tik Tok χθες Κυριακή 8/9. Δημόσια κατήγγειλε την Μαρίνα Σάττι και τους συνεργάτες της στην συναυλία του Λυκαβηττού πως της συμπεριφέρθηκαν πάρα πολύ άσχημα και δεν την άφησαν να μπει στα καμαρίνια ενώ άνηκε στην παράσταση. Μάλιστα, είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε την κα. Σαλάκα σε αυτή την άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Τι συνέβη με την Σαλάκα στην συναυλία της Μαρίνας Σάττι

«Παιδιά πραγματικά είμαι σε σοκ, δεν ξέρω τι έχει γίνει. Η Μαρίνα Σάττι δεν με δέχεται μέσα, οι συνεργάτες δεν με δέχονται, μου λένε ξαφνικά ότι δεν ανήκω στην παράσταση. Μου φέρονται με πάρα πολύ περίεργο και άσχημο τρόπο. Πραγματικά έχω πάθει σοκ, δεν μου έχει ξανατύχει τέτοιο πράγμα. Ενώ έχω συνεννοηθεί με τη Μαρίνα Σάττι. Έχω τρελαθεί πραγματικά με αυτό που γίνεται, δεν μου επιτρέπουν καν να μπω στα καμαρίνια, ενώ είμαι μέρος της παράστασης. Έχω τρελαθεί και μου φέρονται με πάρα πολύ άσχημο τρόπο. Αυτή τη στιγμή η Μαρίνα Σάττι και οι συνεργάτες της μου φέρονται με τον πιο άσχημο τρόπο», λέει η Κατερίνα Σαλάκα.

Δείτε επίσης: Πέταξαν αυγά και αναπτήρες στην Μαρίνα Σάττι σε συναυλία της στην Ημαθία - Το βίντεο με την αντίδρασή της

«Παιδιά εξακολουθώ να είμαι σε σοκ πραγματικά. Με διώξανε. Δεν ξέρω, δεν αισθάνομαι καλά. Πραγματικά είναι τρομερό αυτό που συμβαίνει. Δεν μου επιτρέψανε ενώ ζήτησα να πάω και τουαλέτα, δεν μου επιτρέψανε καν να πάω τουαλέτα. Είμαι στο Λυκαβηττό στη συναυλία της Μαρίνας Σάττι που είχα συνεννόηση ότι θα ανέβω πάνω.. Παιδιά δεν ξέρω τι γίνεται. Πραγματικά τέτοιο πράγμα δεν έχω ξαναπάθει ποτέ στη ζωή μου», κατήγγειλε.

«Και το μόνο που θέλω να σας πω είναι ότι αξίζετε όλο και όλες να σας φέρονται με τον καλύτερο τρόπο όπως αξίζω κι εγώ να μου φέρονται όλες και όλοι με τον καλύτερο τρόπο. Ατύχησα δυστυχώς σήμερα. Ατύχησα με τη Μαρίνα Σάττι. Ατύχησα με τους συνεργάτες της. Αλλά δεν θέλω ποτέ να σταματάτε ακόμα κι αν σας φέρονται άσχημα, να συνεχίζετε γιατί πραγματικά όλοι αξίσουμε να μας φέρονται με τον καλύτερο τρόπο», αποκαλύπτει.

«Στη ζωή μου ολόκληρη δεν μου έχει τύχει να μου φερθούνε τόσο άσχημα, στη ζωή μου ολόκληρη παιδιά, ολόκληρη. Τέτοιο πράγμα στη ζωή μου δεν μου έχει τύχει ποτέ κι εύχομαι σε κανέναν άνθρωπο να μην ξανατύχει τέτοιο πράγμα και τέτοια άσχημη συμπεριφορά από συνεργάτη, πραγματικά».