Πασίγνωστο ζευγάρι της Ελληνικής showbiz χώρισε μετά από 4 χρόνια - Είχαν απασχολήσει έντονα τις εκπομπές

Και είναι οριστικός...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Πασίγνωστο ζευγάρι της Ελληνικής showbiz χώρισε μετά από 4 χρόνια - Είχαν απασχολήσει έντονα τις εκπομπές

Πασίγνωστο ζευγάρι της ελληνικής showbiz πήρε την απόφαση να χωρίσει οριστικά μετά από 4 χρόνια σχέσης. Μάλιστα, μέσα σε αυτά τα τέσσερα χρόνια κατάφερε να απασχολήσει έντονα τις εκπομπές με την προσωπική του ζωή και να φτάσει μέχρι και τα δικαστήρια.

Σύμφωνα με την On Time και την δημοσιογράφο, Σάσα Σταμάτη, πλέον δεν μένουν μαζί στο σπίτι που συγκατοικούσαν στην Αργυρούπολη στο οποίο πλέον μένει μόνο εκείνη.

Αυτό το ζευγάρι χώρισε οριστικά μετά από 4 χρόνια

Ο λόγος για τον Θέμη Αδαμαντίδη και την Βαρβάρα Κίρκη που να σας θυμίσουμε ότι το καλοκαίρι του 2022 εκείνη τον είχε μηνύσει για ξυλοδαρμό (δείτε τι είχε πει ο δικηγόρος της), με τον τραγουδιστή επίσης να προχωρά σε μήνυμα. Ωστόσο, τελικά το ζευγάρι τα βρήκε και συνέχισε μαζί αποσύροντας τις μηνύσεις.

Θέμης Αδαμαντίδης Βαρβάρα Κίρκη

«Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας. Όντως, δεν είμαστε πλέον ζευγάρι με τον Θέμη. Δεν μένουμε πλέον μαζί. Έχουμε χαράξει διαφορετικούς δρόμους. Αυτή τη φορά ο χωρισμός είναι οριστικός. Εγώ κρατάω από τον Θέμη μόνο τις καλές στιγμές. Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε. Κλείνοντας, θέλω να πω να είναι καλά, να είναι ευτυχισμένος και να προσέχει την υγεία του. Να είναι ευτυχισμένος αλλά μακριά από μένα. Η μόνη εκκρεμότητα που έχουμε είναι να έρθει να πάρει από το σπίτι τα προσωπικά του αντικείμενα, κάτι για το οποίο τον έχω ειδοποιήσει», απάντησε η Βαρβάρα Κίρκη σε επικοινωνία με την δημοσιογράφο για το χωρισμό τους.

Η εκδίκαση της υπόθεσης του Θέμη Αδαμαντίδη έχει οριστεί για τον Σεπτέμβριο, καθώς η κατηγορία για ενδοοικογενειακή βία διώκεται αυτεπαγγέλτως.