Γνωστή Ελληνίδα Tik Toker έγινε μοναχή - Οι φωτογραφίες με μαύρα ράσα

Μόλις στα 23 της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Γνωστή Ελληνίδα Tik Toker έγινε μοναχή - Οι φωτογραφίες με μαύρα ράσα

Viral στο Tik Tok έγινε γνωστή χρήστης της εν λόγω πλατφόρμας που έγινε ευρέως γνωστή πριν από 8 χρόνια στα social media με μισό εκατομμύριο likes στα βίντεο που δημοσίευε. Συγκεκριμένα, η 23 από εκεί που αναρτούσε βίντεο κάνοντας cover τραγούδια, εξαφανίστηκε και επανήλθε ως "Μοναχή Υπομονή".

Ο λόγος για την Helen Mazlou που έχει γυρίσει όπως φαίνεται οριστική σελίδα στη ζωή της. Μετά από καιρό - εκεί που όλοι την αναζητούσαν - δημοσίευσε φωτογραφίες στο Instagram όπου αποκάλυψε πως έγινε μοναχή αλλάζοντας το όνομα της. Μέσα από αναρτήσεις μάλιστα γράφει πόσο αγαπάει το Θεό και την πίστη.

Οι φωτογραφίες της Tik Toker Helen Mazlou

Μπορεί κάποτε να ήταν ένα από τα πιο διάσημα πρόσωπα του Tik Tok και γενικά των social media, ωστόσο, πήρε την απόφαση να αλλάξει εντελώς τη ζωή της στα 23 της. Όπως γράφεται πάντα αγαπούσε το Θεό, ωστόσο πλέον αποφάσισε να τον ακολουθήσει.

Δείτε επίσης: «Χάζεψε κι αυτός μεγαλώνοντας» - Σούσουρο στο Tik Tok με το βίντεο που δημοσίευσε o Σάκης Ρουβάς


Η απόφαση της αυτή ήδη σχολιάζεται έντονα στα social media και από χθες έχει γίνει η είδηση viral με τους διαδικτυακούς της φίλους να αναρωτιούνται για την αλλαγή αυτή.


TAGS