Ετεοκλής Παύλου: Στο νοσοκομείο με υψηλό πυρετό - Τι συμβαίνει με την υγεία του;

Οι αναρτήσει από το "κρεβάτι του πόνου"

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Στο νοσοκομείο οδηγήθηκε ο Ετεοκλής Παύλου έπειτα από υψηλό πυρετό που σήκωσε λίγες ώρες μετά το πάρτι γενεθλίων που διοργάνωσε με την Ελένη Χατζίδου για τα γενέθλια της κόρης τους Μελίτας. Την δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή ο ίδιος με μια ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ο παρουσιαστής της εκπομπής BreakfastStar μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους σε instastory του ένα μπούμεργκαν στο οποίο είναι ξαπλωμένος στο κρεβάτι με ορό στο χέρι του και γράφει «Πριν λίγες ώρες ήρθα στο νοσοκομείο με υψηλό πυρετό, οι γιατροί έκριναν πως πρέπει να κάνω εισαγωγή! Αύριο αναμένουμε να είναι καλύτερα τα νέα».

Οι αναρτήσεις του Ετεοκλή Παύλου μέσα από το νοσοκομείο

Ετεοκλής Παύλου υψηλός πυρετός

Σε άλλη ιστορία στο Instagram, η σύζυγός του Ετεοκλή Παύλου, Ελένη Χατζίδου δημοσίευσε το χέρι του με τον ορό και έγραψε «Εναλλαγές συναισθημάτων σε δευτερόλεπτα... Μην ανησυχήσετε, είναι ήδη καλύτερα το αγόρι μου».

Δείτε επίσης: Ελένη Χατζίδου & Ετεοκλής Παύλου: Διακοπές στις Μαλδίβες - Το δωμάτιο πάνω στη θάλασσα με το τζακούζι

Ετεοκλής Παύλου νοσοκομείο

Να σημειώσουμε πως το πρωινό Breakfast @Star και η εμβληματική πλέον εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη επίσης θα κάνουν την πρεμιέρα τους στις 16 Σεπτεμβρίου.

Στο Breakfast @Star η ομάδα θα παραμείνει η ίδια, με εξαίρεση το κομμάτι της μαγειρικής, όπου ο Χρήστος Μοίρας θα αντικαταστήσει τον Σταύρο Βαρθαλίτη. Όσον αφορά την ομάδα της Ζήνας Κουτσελίνη, αυτή θα παραμείνει η ίδια.