Φαίη Μαυραγάνη – Νίκος Μάνεσης: H σπάνια φωτογραφία που μοιράστηκαν από τις διακοπές τους

Είναι μαζί πάνω από 20 χρόνια

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Η Φαίη Μαυραγάνη, που μόλις αυτό το Σαββατοκύριακο έκανε πρεμιέρα στη νέα της εκπομπής στον ΣΚΑΪ, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια σπάνια φωτογραφία από τις καλοκαιρινές της διακοπές με τον σύζυγό της, Νίκο Μάνεση.

Αν και και οι δύο είναι χρόνια στον χώρο της ενημέρωσης, έχουν χτίσει ο καθένας τη δική του καριέρα, και είναι παντρεμένοι για πάνω από δύο δεκαετίες επιλέγουν να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Δείτε επίσης: Πάνω σε μία βέσπα αγκαλιά για την επέτειο τους - Είκοσι χρόνια αχώριστοι Φαίη Μαυραγάνη και Νίκος Μάνεσης

Ευτυχισμένοι στις διακοπές τους η Φαίη Μαυραγάνη και ο Νίκος Μάνεσης

Στη φωτογραφία που δημοσίευσε η Φαίη Μαυραγάνη κρατάει αγκαλιά τον Νίκο Μάνεση σε μια χαλαρή στιγμή, μακριά από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις. Χαμογελαστοί και οι δύο, δείχνουν ότι το καλοκαίρι τους ήταν γεμάτο χαλάρωση και ευχάριστες στιγμές, κάτι που σπάνια μοιράζονται με το κοινό.

Αν και το ζευγάρι επιλέγει συνήθως να κρατά χαμηλούς τόνους, αυτή η ανάρτηση αποτέλεσε μια ευχάριστη έκπληξη για τους διαδικτυακούς του φίλους. Η φωτογραφία μαρτυρά την ισχυρή τους σχέση, παρά τα χρόνια που είναι μαζί και τη διαρκή έκθεση στο χώρο της τηλεόρασης.

Για τους περισσότερους δημοσιογράφους, είναι δύσκολο να διατηρήσουν ισορροπίες στην προσωπική τους ζωή σε συνδυασμό με τα επαγγελματικά, αλλά η Φαίη Μαυραγάνη και ο Νίκος Μάνεσης το καταφέρνουν με ιδιαίτερη επιτυχία, δείχνοντας πόσο σημαντικό είναι για αυτούς να προστατεύουν την οικογενειακή τους ευτυχία. Το ζευγάρι έχει αποκτήσει δύο παιδιά, τη Λυδία και τον Φώτη.

«Νομίζω ότι μόνο επειδή κάνουμε την ίδια δουλειά τα βολεύουμε στην καθημερινότητα, αλλιώς δεν θα τα βολεύαμε. Ένας άνθρωπος ο οποίος δουλεύει σαν ναυτικός κάνοντας το 60′ Ελλάδα έξι χρόνια, αν είχε μια γυναίκα που έκανε μια άλλη δουλειά, δεν θα μπορούσε εύκολα να τον καταλάβει. Ή ένας άντρας που έχει μια γυναίκα που ξυπνάει κάθε Σάββατο και Κυριακή από τις 4 και φεύγει από το σπίτι, δεν νομίζω ότι θα μπορούσε να το καταλάβει. Άρα, μια χαρά, την ίδια δουλειά κάνουμε για να συνεννοούμαστε σε όλα αυτά τα περίεργα για τους πολλούς», έχει εξομολογηθεί η Φαίη Μαυραγάνη για τον Νίκο Μάνεση.