Κωνσταντίνα Σπυροπούλου – To φωτογραφικό άλμπουμ από το πρώτο καλοκαίρι μαζί με τους δύο γιους της

Οι αδημοσίευτες φωτογραφίες της παρουσιάστριας

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
instagram/konstantinaspyropoulou
instagram/konstantinaspyropoulou

Διαφορετικό ήταν το φετινό καλοκαίρι για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, καθώς για πρώτη φορά απόλαυσε τις διακοπές της παρέα με τους δύο γιους της. Η αγαπημένη παρουσιάστρια έφερε στον κόσμο τον δεύτερο καρπό του έρωτά της με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, ο οποίος θα πάρει επίσης το όνομα Βασίλης, από τον πατέρα της.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου γενικά διατηρεί χαμηλό προφίλ όσον αφορά την προσωπική της ζωή, ωστόσο μοιράζεται συχνά με τους διαδικτυακούς της φίλους φωτογραφίες από την καθημερινότητά της και τη νέα της ζωή ως μητέρα δύο παιδιών.

Δείτε επίσης: Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η καθημερινότητα με δύο παιδιά - Από το σπίτι στην παραλία και μετά στην παιδική χαρά

Το καλοκαιρινό άλμπουμ της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου

Αυτό έκανε και το βράδυ της Κυριακής 8 Σεπτεμβρίου. Η παρουσιάστρια ανέβασε αδημοσίευτες φωτογραφίες από ξέγνοιαστες καλοκαιρινές της στιγμές, δίνοντας στους ακολούθους της μια γεύση από το καλοκαίρι της. Στη λεζάντα της ανάρτησης έγραψε χαρακτηριστικά: «Η ζωή στο νησί», αφήνοντας ωστόσο το μέρος όπου βρίσκεται να παραμένει μυστικό.

Στις εικόνες, η ίδια ποζάρει με το μαγιό της, αποπνέοντας ηρεμία και ευτυχία, ενώ σε άλλες φωτογραφίες παρουσιάζει γραφικά τοπία, παραδοσιακά πιάτα που γεύτηκε και στιγμές από τη χαλαρή καθημερινότητά της στις φετινές διακοπές. Δείτε τις φωτογραφίες που ανέβασε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου:

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έχει αφιερωθεί πλήρως στην ανατροφή και τη φροντίδα των παιδιών της, και όπως αποκαλύπτει, προσπαθεί καθημερινά να οργανώνει δραστηριότητες για να περνάει ποιοτικό χρόνο μαζί τους. «Δεν έχει αλλάξει κάτι στη ζωή μας μετά τον γάμο, έχει αλλάξει σε σχέση με το παιδί. Είναι τελείως διαφορετικά τα πράγματα», ανέφερε σε πρόσφατη συνέντευξή της, δείχνοντας πόσο σημαντική είναι για εκείνη η οικογένεια.