Τέλος ο Γιάννης Παπαδόπουλος από τον ΣΚΑΪ – Σε ποιο κανάλι αναλαμβάνει ρόλο προέδρου

Έτσι αποχαιρέτησε το δελτίο ειδήσεων

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Τέλος ο Γιάννης Παπαδόπουλος από τον ΣΚΑΪ – Σε ποιο κανάλι αναλαμβάνει ρόλο προέδρου

Μετά από δύο χρόνια στο κανάλι του Φαλήρου, ο Γιάννης Παπαδόπουλος εκφώνησε το τελευταίο του δελτίο ειδήσεων. Ο δημοσιογράφος βρέθηκε στο συνηθισμένο πόστο του, το βράδυ της Κυριακής 8 Σεπτεμβρίου, στέλνοντας το δικό του μήνυμα λίγο πριν το φινάλε.

«Στο σημείο αυτό το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ ολοκληρώθηκε. Ακολουθούν το Καλό Νέο της ημέρας και η Πρόγνωση του καιρού με την μετεωρολόγο μας, Ματίνα Μπέρου. Μπορείτε να ενημερώνεστε για την επικαιρότητα και από την ιστοσελίδα μας, σας ευχαριστούμε για την προσοχή σας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω και γω τον ΣΚΑΪ αλλά και εσάς για την εμπιστοσύνη σας αυτά τα τελευταία δύο χρόνια. Καλό βράδυ και καλή εβδομάδα σε όλες και σε όλους» σημείωσε ο Γιάννης Παπαδόπουλος στην αποφώνηση του δελτίου.

Ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του Γιάννη Παπαδόπουλου

Γιάννης Παπαδόπουλος ΣΚΑΪ

Αν και ο Γιάννης Παπαδόπουλος δεν ανέφερε ποιος θα είναι ο επόμενος προορισμός του, είναι γνωστό πως μετακομίζει στην ΕΡΤ. Όπως όλα δείχνουν, θα αναλάβει τα καθήκοντα προσωρινού προέδρου της ΕΡΤ περίπου στα μέσα του Σεπτέμβρη, ενώ η θέση του στο ΣΚΑΪ δεν πρόκειται να μείνει κενή και ήδη αναζητείται ο αντικαταστάτης του. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως το πιο πιθανό σενάριο είναι να αξιοποιηθεί κάποιος εκ των έσω, που ήδη εργάζεται για τον σταθμό.

Ο Γιάννης Παπαδόπουλος έχει στο ενεργητικό του μια μεγάλη και επιτυχημένη διαδρομή στον Τύπο, την τηλεόραση και το ραδιόφωνο. Έχει σπουδάσει Πολιτικές επιστήμες και Διεθνείς σχέσεις στο LSE, Διεθνή διοίκηση επιχειρήσεων στο SOAS University of London ενώ είναι υποψήφιος διδάκτορας Μέσων Ενημέρωσης και Επικοινωνίας στο Πανεπιστήμιο του Leicester.