Γαρυφαλλιά Καληφώνη: «Είμαι η μόνη που δεν παντρεύτηκε αυτό το Σαββατοκύριακο...»

Το... παράπονο της συντρόφου του Χρήστου Μάστορα

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Instagram/garifalia.kalifoni
Instagram/garifalia.kalifoni

Αυτό το Σαββατοκύριακο φωτογραφίες από γάμους κατέκλυσαν τα social media, κάτι που δεν πέρασε απαρατήρητο από τη Γαρυφαλλιά Καληφώνη. Το γνωστό μοντέλο και σύντροφος του Χρήστου Μάστορα αποφάσισε να σχολιάσει με χιούμορ την κατάσταση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη, παρατηρώντας πως η αρχική της σελίδα ήταν γεμάτη από αναρτήσεις φίλων και γνωστών που παντρεύτηκαν, δημοσίευσε ένα στόρι στο οποίο τη βλέπουμε με ένα φίλτρο που παραποιεί τα χαρακτηριστικά του προσώπου της.

Δείτε επίσης: Γαρυφαλλιά Καληφώνη: Έμεινε άφωνη με την κίνηση του Χρήστου Μάστορα στα γενέθλιά της

Πώς σχολίασε η Γαρυφαλλιά Καληφώνη την κατάσταση

Στη λεζάντα της ανάρτησης, η Γαρυφαλλιά Καληφώνη έγραψε χιουμοριστικά: «Νομίζω είμαι η μόνη που δεν παντρεύτηκε αυτό το ΣΚ… όλη η αρχική μου ήταν με γάμους». Πέρα απ' την πλάκα πάντως, είναι η πρώτη φορά που εκφράζει κάποιο τέτοιο παράπονο, αφού στην προσωπική της ζωή φαίνεται να ζει την απόλυτη ευτυχία στο πλευρό του Χρήστου Μάστορα.

Γαρυφαλλιά Καληφώνη: «Είμαι η μόνη που δεν παντρεύτηκε αυτό το Σαββατοκύριακο...»

Το ζευγάρι, που είναι μαζί εδώ και δύο χρόνια, δεν κρύβει πια τον έρωτά του, σε αντίθεση με την πρώτη περίοδο που η Γαρυφαλλιά Καληφώνη είχε αρνηθεί να απαντήσει στις κάμερες για τον αγαπημένο της, ενώ κι εκείνος σπάνια μιλάει για την προσωπική του ζωή γενικότερα. Πλέον οι κοινές αναρτήσεις τους στα social media είναι όλο και πιο συχνές.

Η Γαρυφαλλιά είναι σταθερά δίπλα στον Χρήστο, υποστηρίζοντας τον σε κάθε επαγγελματικό του βήμα, και δε χάνει ποτέ συναυλία του. Πλέον φαίνονται να νιώθουν πιο σίγουροι από ποτέ, ενώ πρόσφατα γιόρτασαν δύο χρόνια σχέσης αγκαλιασμένοι και στην παραλία.