Φωτεινή Πετρογιάννη: Με μαύρο μπικίνι και φουσκωμένη κοιλίτσα μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης

Της πάει πολύ!

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Η Φωτεινή Πετρογιάννη αιφνιδίασε τους διαδικτυακούς της φίλους ανακοινώνοντας πρόσφατα ότι περιμένει το πρώτο της παιδί. Έκτοτε η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος του «Πρωινού» μοιράζεται στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της με αυτήν την όμορφη αναμονή κατά νου.

Αυτό έκανε και το απόγευμα της Κυριακής 8/9, όταν η Φωτεινή Πετρογιάννη ανέβασε με μια σειρά φωτογραφιών στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Στις εικόνες που ανάρτησε, η Πετρογιάννη φορούσε ένα εντυπωσιακό μαύρο μπικίνι, ενώ η φουσκωμένη κοιλίτσα της ήταν στο επίκεντρο.

Δείτε επίσης: Φωτεινή Πετρογιάννη: Ποιος είναι ο πατέρας του παιδιού της - Η περιπέτεια με τον καρκίνο, η δουλειά και οι κοινές φωτογραφίες

Το άλμπουμ της Φωτεινής Πετρογιάννη στην εγκυμοσύνη

Οι φωτογραφίες είναι τραβηγμένες σε φυσικό φως, με την ηλιοφάνεια να αναδεικνύει τις λεπτομέρειες του μαγιό και την εικόνα της εγκυμονούσας. Φυσικά δεν ήταν λίγοι εκείνοι που ευχήθηκαν στην Φωτεινή Πετρογιάννη τα καλύτερα και να γεννήσει «με έναν πόνο»

Η απουσία της από τα social media και το γεγονός ότι κάλυπτε την κοιλίτσα της το προηγούμενο διάστημα είχε προκαλέσει εικασίες. Αυτές έδωσαν τη σειρά τους στη χαρά και την έκπληξη, καθώς η Φωτεινή Πετρογιάννη είχε δηλώσει πως δυσκολεύεται να γίνει μητέρα και σκεφτόταν τις επιλογές της παρένθετης κύησης ή της υιοθεσίας.

Από τη στιγμή, ωστόσο, που ήρθε αυτή η ευχάριστη εξέλιξη στη ζωή της, η Φωτεινή Πετρογιάννη επιλέγει να παρουσιάσει την εικόνα της όπως είναι, δείχνοντας πως όχι μόνο βιώνει την ωραιότερη αναμονή της ζωής της, αλλά και πως λάμπει κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.