Έλενα Φερεντίνου: Η σύντροφος του Νίκου Καρβέλα τού εύχεται με ένα τρυφερό φιλί για τα γενέθλιά του

Έχουν αποκτήσει μαζί έναν γιο

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Σήμερα (8/9), ο Νίκος Καρβέλας γιορτάζει τα 73α γενέθλιά του και η ημέρα είναι γεμάτη ευχές και αγάπη από τους κοντινούς του ανθρώπους. Ανάμεσα στους πολλούς που του ευχήθηκαν χρόνια πολλά είναι η σύντροφός του, Έλενα Φερεντίνου, η οποία έχει μοιραστεί μαζί του αυτήν την ξεχωριστή στιγμή.

Η Έλενα Φερεντίνου, η οποία στηρίζει διακριτικά τον Νίκο Καρβέλα σε κάθε του βήμα, δεν παρέλειψε να εκφράσει τη χαρά και την αγάπη της για την επέτειο αυτή μέσα από τα social media. Δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία που αποτυπώνει μια τρυφερή στιγμή ανάμεσα στους δύο τους.

Δείτε επίσης: Ο Νίκος Καρβέλας γιορτάζει τα γενέθλιά του: Η συγκινητική αφιέρωση της Άννας Βίσση

Οι ευχές της Έλενας Φερεντίνου στον Νίκο Καρβέλα

Στη φωτογραφία, η Έλενα Φερεντίνου και ο Νίκος Καρβέλας αντάλλαξαν ένα γλυκό φιλί, δείχνοντας την αμοιβαία αγάπη και εκτίμησή τους ο ένας για τον άλλον. Στη λεζάντα της ανάρτησης, η Έλενα Φερεντίνου έγραψε «Χρόνια πολλά» συνοδευόμενο από ένα emoji με μια κόκκινη καρδιά.

Έλενα Φερεντίνου: Η σύντροφός του Νίκου Καρβέλα τού εύχεται με ένα τρυφερό φιλί για τα γενέθλιά του

Η οικογενειακή τους ευτυχία ολοκληρώθηκε πριν από δύο χρόνια με τον ερχομό του γιου τους, Φαίδωνα, ο οποίος γεμίζει τη ζωή τους με ακόμη περισσότερη χαρά και αγάπη. Ο Νίκος Καρβέλας και η Έλενα Φερεντίνου κρατούν χαμηλούς τόνους γύρω από αυτή τη σχέση, ωστόσο όσο περνάει ο καιρός τόσο περισσότερο εκδηλώνουν δημόσια τον έρωτά τους ο ένας για τον άλλον.

Η αποκάλυψη του Καρβέλα για την προσωπική του ζωή

«Η Έλενα Φερεντίνου διάβασε πρώτη το βιβλίο, αυτή η οποία το έγραψε κιόλας. Δεν είναι σύντροφος, ούτε συνοδοιπόρος, είναι μία γυναίκα με την οποία ταιριάζω γιατί δεν με ενοχλεί. Είναι μεγάλο προτέρημα και ικανότητα να μπορεί ένας άνθρωπος να μην ενοχλεί έναν άνθρωπο άλλον, όταν είναι τόσες πολλές ώρες μαζί.

Χρειάζεται μεγάλη ικανότητα και σπουδαιότητα να μην ενοχλείς έναν άνθρωπο. Αντιλαμβάνεται χωρίς να έχει καμία ιδιαίτερη ικανότητα ή χάρισμα. Μια απλή κοπέλα είναι η οποία έχει μια περίεργη φωνή, είναι αδύνατη, ένα γλυκό πλάσμα», έχει δηλώσει για την Έλενα Φερεντίνου ο Νίκος Καρβέλας.