Ο Νίκος Καρβέλας γιορτάζει τα γενέθλιά του: Η συγκινητική αφιέρωση της Άννας Βίσση

Τους ενώνουν πάνω από 40 χρόνια κοινής πορείας

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Τα γενέθλιά του γιορτάζει σήμερα (8/9) ο Νίκος Καρβέλας. Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης και στιχουργός συμπλήρωσε ακόμα έναν χρόνο ζωής, και γίνεται 73 ετών, ενώ δεν έλειψαν οι ευχές από τους αγαπημένους του ανθρώπους. Η Άννα Βίσση, η οποία πέρα από σύζυγός του υπήρξε και στενή συνεργάτιδά του για πολλές δεκαετίες, του έκανε μία ιδιαίτερη αφιέρωση.

Η σχέση τους, επαγγελματική και προσωπική, χαρακτηρίζεται από δημιουργική χημεία και αλληλοεκτίμηση, και οι δύο καλλιτέχνες έχουν χαρίσει στο κοινό αμέτρητες επιτυχίες που έχουν γράψει ιστορία. Η κοινή τους πορεία ξεκινάει από τη δεκαετία του '80 και συνεχίζεται αδιάκοπα, καθώς μπορεί ο γάμος τους να τελείωσε το 1992, έχοντας αποκτήσει μία κόρη, τη Σοφία, αλλά η μουσική τους παραμένει αγαπημένη μέχρι και σήμερα.

Η αφιέρωση της Άννας Βίσση στον Νίκο Καρβέλα για τα γενέθλιά του

Η Άννα Βίσση ανάρτησε μια φωτογραφία με τον Νίκου Καρβέλα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, συνοδευόμενη από ένα τρυφερό μήνυμα. «Όλα μου τα χθες, τα αύριο και τα τώρα» έγραψε, δηλώνοντας τη διαχρονική σημασία που έχει ο Νίκος στη ζωή της. Η αφιέρωση αυτή δεν αποτελεί απλά μια ευχή γενεθλίων, αλλά και έναν συμβολισμό της μακρόχρονης φιλίας και συνεργασίας τους, η οποία έχει αφήσει ανεξίτηλο αποτύπωμα στην ελληνική μουσική σκηνή.

Ο Νίκος Καρβέλας γιορτάζει τα γενέθλιά του: Η συγκινητική αφιέρωση της Άννας Βίσση

Ο Νίκος Καρβέλας ακόμα μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τη συνεργασία τους, τονίζοντας πρόσφατα στη Νίκη Λυμπεράκη ότι: «Καμία Ελληνίδα τραγουδίστρια δεν μπορεί να κάνει αυτό που κάνει η Άννα Βίσση. Γι’ αυτό και άλλωστε δεν την άλλαξα ποτέ, δεν πήγα να ζητήσω κάποια άλλη τραγουδίστρια. Της έλεγα, "Αννούλα τώρα κάνουμε αυτό", γίνονταν μετά οι Δαίμονες, ήταν παντού. Οπότε ήταν ο άνθρωπός μου».

«Το κεφάλαιο “Νίκος Καρβέλας” δεν έχει κλείσει», έχει δηλώσει η Άννα Βίσση, ενώ πρόσφατα συναντήθηκαν ξανά καλλιτεχνικά στην επανεκτέλεση του κομματιού «Ξανά», που ερμήνευσε πρώτη φορά ο Σάκης Ρουβάς το 1994, σε μουσική του συνθέτη. Σε προσωπικό επίπεδο, είναι ενδεικτικό της στενής σχέσης τους το γεγονός ότι πρόσφατα βγήκαν για φαγητό με τη σύντροφό του.

Από την πλευρά μας να ευχηθούμε χρόνια πολλά στον Νίκο Καρβέλα, με πολλές ακόμα επιτυχίες και δημιουργικές στιγμές.