Ελένη Χατζίδου & Ετεοκλής Παύλου: Οργάνωσαν πάρτι - υπερπαραγωγή για τα 5α γενέθλια της κόρης τους

Μια αξέχαστη γιορτή για τη μικρή Μελίτα

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου γιόρτασαν τα πέμπτα γενέθλια της κόρης τους, Μελίτας, με ένα εντυπωσιακό πάρτι το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2024. Παρά το γεγονός ότι η Μελίτα γεννήθηκε στις 2 Σεπτεμβρίου 2019, και έσβησε την περασμένη Δευτέρα τα κεράκια της με τη μητέρα του παρουσιαστή του Star και τον αδερφό του, οι γονείς της επέλεξαν να γιορτάσουν εκ νέου την ιδιαίτερη αυτή μέρα, προσφέροντας στη μικρή τους κόρη ένα πάρτι που θα της μείνει αξέχαστο.

Η τραγουδίστρια και παρουσιάστρια Ελένη Χατζίδου, μαζί με τον σύζυγό της, Ετεοκλή Παύλου, φρόντισαν να διοργανώσουν μια υπέροχη γιορτή σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο, γεμάτο παιχνίδια και πολλές εκπλήξεις για τους μικρούς καλεσμένους. Το πάρτι περιλάμβανε διάφορες δραστηριότητες και παιχνίδια, που έκαναν τη μέρα ακόμα πιο μαγική για τη Μελίτα και τους φίλους της.

Δείτε επίσης: Έλενη Χατζίδου - Ετεοκλής Παύλου: Γενέθλια για την μικρή Μελίτα - Το πάρτι στο σπίτι της οικογένειας

Τα συγκινητικά λόγια της Ελένης Χατζίδου και του Ετεοκλή Παύλου

Η Ελένη Χατζίδου μοιράστηκε στιγμιότυπα από το πάρτι στα social media, εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη της για όσους παρευρέθηκαν. «Ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους όσους μοιραστήκατε αυτή τη μέρα μαζί μας και κάνατε τα γενέθλια της μικρής μας ακόμα πιο ξεχωριστά. Η παρουσία σας γέμισε την καρδιά μας με χαρά και ευγνωμοσύνη. Στιγμές σαν αυτές θυμίζουν πόσο σημαντικοί είναι οι άνθρωποι που μας περιβάλλουν!», γράφουν στη λεζάντα της κοινής ανάρτησής τους.

«Ήταν μια μέρα γεμάτη χαμόγελα, παιχνίδια και αγάπη, για το πιο πολύτιμο κομμάτι της ζωής μας. Σε αγαπάμε μέχρι τον ουρανό και πίσω!», σημειώνουν σε διαφορετικό σημείο η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου, απευθυνόμενοι φυσικά στην κόρη τους. Το ζευγάρι, που ζει την απόλυτη οικογενειακή ευτυχία, φρόντισε να δημιουργήσει μοναδικές αναμνήσεις για τη Μελίτα, ενώ το πάρτι αποτέλεσε ακόμα μία απόδειξη της μεγάλης αγάπης τους για την κόρη τους.