Το πρώτο σχόλιο της Μελίνας Νικολαΐδη στον Δημήτρη Φιντιρίκο που «μαρτυρά» τη σχέση τους

Δεν το έχουν παραδεχτεί, αλλά πυκνώνουν οι εκδηλώσεις αγάπης

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφίες: NDP Photo Agency
Φωτογραφίες: NDP Photo Agency

Μια απλή κίνηση ήταν αρκετή για να αναζωπυρώσει τις φήμες που κυκλοφορούν εδώ και καιρό γύρω από τη σχέση της Μελίνας Νικολαΐδη και του Δημήτρη Φιντιρίκου. Η κόρη της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη, η οποία κερδίζει συνεχώς το ενδιαφέρον των social media, έκανε το πρώτο δημόσιο σχόλιό της στον σύντροφό της, κάτω από μία πρόσφατη ανάρτησή του από τις διακοπές του.

Η ανάρτηση του Δημήτρη Φιντιρίκου ήταν γεμάτη με εικόνες από τις καλοκαιρινές του διακοπές, απολαμβάνοντας τη θάλασσα. Ωστόσο, αυτό που τράβηξε τα βλέμματα των διαδικτυακών του φίλων δεν ήταν οι εντυπωσιακές τοποθεσίες ή οι δραστηριότητες, αλλά το σχόλιο της Μελίνας Νικολαΐδη.

Δείτε επίσης: Μελίνα Νικολαΐδη - Δημήτρης Φιντιρίκος: Το βίντεο που αποκαλύπτει την τρυφερή σχέση τους!

Οι φήμες και η σχέση της Μελίνας Νικολαΐδη με τον Δημήτρη Φιντιρίκο

Η νεαρή καλλιτέχνης, χωρίς να χρησιμοποιήσει λόγια, σχολίασε την ανάρτησή του με μία θαλασσιά χάντρα και μία καρδιά, δείχνοντας διακριτικά την υποστήριξή της και τη στοργή της. Αν και το σχόλιο ήταν απλό, αρκούσε για να ενισχύσει τις εικασίες ότι οι δυο τους είναι ζευγάρι, παρά το γεγονός ότι δεν έχουν παραδεχτεί επίσημα τη σχέση τους.

Το πρώτο σχόλιο της Μελίνας Νικολαΐδη στον Δημήτρη Φιντιρίκο που «μαρτυρά» τη σχέση τους

Η Μελίνα Νικολαΐδη και ο Δημήτρης Φιντιρίκος έχουν βρεθεί στο επίκεντρο της προσοχής το τελευταίο διάστημα, με πολλούς να μιλούν για μία δυνατή σχέση ανάμεσά τους. Παρά την κοινή τους εμφάνιση σε διάφορες εκδηλώσεις και το πρόσφατο βίντεο στο οποίο φαίνονταν να βρίσκονται αγκαλιά, κανένας από τους δύο δεν έχει επιβεβαιώσει δημόσια το ειδύλλιο.

Ωστόσο, αυτό το σχόλιο της Μελίνας μπορεί να θεωρηθεί ως ένα ακόμα βήμα προς την επιβεβαίωση της σχέσης τους, χωρίς όμως να παραβιάζει τα όρια της διακριτικότητας που φαίνεται να θέλουν να διατηρήσουν. Μένει να δούμε αν οι δύο τους θα επιλέξουν τελικά να παραδεχτούν δημόσια τη σχέση τους ή αν θα συνεχίσουν να κρατούν τη ζωή τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.