Μαρία Μενούνος: Ο ιδιαίτερος λόγος που επισκέφτηκε οικογενειακώς την Αρκαδία από το Λος Άντζελες

Η παρουσιάστρια κρατάει ισχυρούς δεσμούς με την πατρίδα της

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Η Μαρία Μενούνος πέρασε μέρος των διακοπών της στην Ελλάδα μαζί με τον σύζυγό της, Κέβεν Αντεργκάρο, και τη 14 μηνών κόρη τους, Αθηνά. Η παρουσία της στη χώρα μας δεν ήταν τυχαία, καθώς η οικογένεια επιδίωξε να συναντήσει αγαπημένα πρόσωπα και να τιμήσει τις ρίζες της Ελληνοαμερικανής παρουσιάστριας από τον Άκοβο Αρκαδίας.

Αφού βάφτισε την κόρη της στην Αμερική, η Μαρία Μενούνος επισκέφθηκε την Ελλάδα για να πραγματοποιήσει μια υπόσχεση που είχε δώσει στους συγγενείς της. Η οικογένειά της, που δεν είχε τη δυνατότητα να παρευρεθεί στη βάφτιση, υποδέχτηκε με ενθουσιασμό τη μικρή Αθηνά, όπως αναφέρει η εφημερίδα Real Life.

Δείτε επίσης: Μαρία Μενούνος: Ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα με μία φωτογραφία στο γραφείο του Χαρδαλιά - Τι συνέβη

Από την Ακρόπολη στον Άκοβο η Μαρία Μενούνος

Η 46χρονη παρουσιάστρια, πριν επισκεφτεί την Αρκαδία πέρασε λίγες ημέρες στην Αθήνα μαζί με τον πατέρα της, τον σύζυγό της και την κόρη τους, όπου επισκέφθηκαν την Ακρόπολη, έκαναν τις βόλτες τους στη Αθήνα αλλά και τα μπάνια τους στη Βουλιαγμένη.

Στη συνέχεια η Μαρία Μενούνος και ο σύζυγός της αναχώρησαν οικογενειακώς για τον Άκοβο Αρκαδίας. Η αγάπη της παρουσιάστριας για το χωριό αυτό είναι μεγάλη. Εκεί πραγματοποίησε την τελετή του θρησκευτικού γάμου της με τον σύζυγό της, στις 6 Οκτωβρίου το 2018, στο γραφικό εκκλησάκι που έχει χτίσει ο πατέρας της Κώστας. Κατά τη διάρκεια της διαμονής τους, η παρουσιάστρια συνάντησε αγαπημένα πρόσωπα, ενώ επανασυνδέθηκε με την πατρίδα της.

Πριν επιστρέψει στην Αμερική, συναντήθηκε με κυβερνητικούς αξιωματούχους για να συζητήσουν τον νέο της ρόλο ως πρέσβειρας της Ελλάδας στους επόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες, συνεχίζοντας έτσι να προωθεί τη χώρα της σε διεθνές επίπεδο. Συγκεκριμένα ανέβασε στιγμιότυπα με την υπουργό τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη, την υφυπουργό τουρισμού, Έλενα Ράπτη, τον γενικό γραμματέα του ΕΟΤ, Ανδρέα Φιορεντίνο, καθώς και με τον περιφερειάρχη Αττικής, Νίκο Χαρδαλιά.