Αθηνά Οικονομάκου: Είναι μακριά του, αλλά βρίσκεται στις σκέψεις της – Η νέα φωτογραφία με τον Μπρούνο Τσερέλα

Ανυπομονεί να βρεθεί στο πλευρό του

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Αθηνά Οικονομάκου: Είναι μακριά του, αλλά βρίσκεται στις σκέψεις της – Η νέα φωτογραφία με τον Μπρούνο Τσερέλα

Μπορεί να πέρασαν μαζί μεγάλο μέρος του καλοκαιριού και πλέον να τους χωρίζουν χιλιόμετρα, ωστόσο είναι ξεκάθαρο πως η Αθηνά Οικονομάκου είναι φουλ ερωτευμένη, γι' αυτό και δεν χορταίνει τις μέρες δίπλα στον αγαπημένο της, Μπρούνο Τσερέλα. Η ηθοποιός μετράει αντίστροφα για να τον αγκαλιάσει πάλι, με τις κινήσεις της να το φανερώνουν.

Θυμίζουμε πως η Αθηνά Οικονομάκου πέρασε δύσκολα το τελευταίο διάστημα, αφού ταλαιπωρείται από λαρυγγίτιδα, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να συμμετέχει στα γυρίσματα της σειράς «Έχω παιδιά», αλλά ούτε και να μιλήσει χωρίς ενοχλήσεις. Παρόλα αυτά φαίνεται να βελτιώνεται η κατάσταση της υγείας της, καθώς πλέον συνομιλεί με τους διαδικτυακούς της φίλους στα stories της.

Δείτε επίσης: Αθηνά Οικονομάκου: Το δημόσιο μήνυμα του Μπρούνο Τσερέλα μετά από πολλές μέρες μακριά της - Το σχόλιό της

Η νέα φωτογραφία της Αθηνάς Οικονομάκου με τον Μπρούνο Τσερέλα

Η ηθοποιός παραμένει ιδιαίτερα ενεργή στα social media παρά την περιπέτεια της υγείας της και το βράδυ του Σαββάτου 7/9 μοιράστηκε μια φωτογραφία μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η Αθηνά Οικονομάκου ποζάρει στο πλευρό του Ιταλοαργεντίνου μπασκετμπολίστα και χαμογελάει διάπλατα με τη γλώσσα έξω.

Το συγκεκριμένο στιγμιότυπο είχε τραβηχτεί στις κοινές διακοπές της Αθηνάς Οικονομάκου με τον Μπρούνο Τσερέλα και η ηθοποιός δείχνει με κάθε τρόπο πόσο της έχει λείψει ο αγαπημένος της.

Δείτε την εικόνα:

Αθηνά Οικονομάκου: Είναι μακριά του, αλλά βρίσκεται στις σκέψεις της – Η νέα φωτογραφία με τον Μπρούνο Τσερέλα

Θυμίζουμε ότι, νωρίτερα μες στην εβδομάδα, και ο Μπρούνο Τσερέλα είχε στείλει ένα τρυφερό μήνυμα στην Αθηνά Οικονομάκου: «Εδώ η καρδιά μου πάντα έρχεται σπίτι! Το να κάνω τη ζωή των ντόπιων είναι αυτό που απολαμβάνω περισσότερο, γιατί μου επιτρέπει να αγγίξω με τα χέρια μου την καθημερινότητα, τον πολιτισμό και την ιστορία αυτής της υπέροχης χώρας. Εδώ βρήκα πολλούς φίλους και πάνω από όλα δύο ξεχωριστούς ανθρώπους με τους οποίους μοιράζομαι μοναδικές στιγμές, τόσο εντός όσο και εκτός νερού.

Πηγαίνω σπίτι σύντομα με τόσες πολύτιμες αναμνήσεις!», ανέφερε σε ανάρτησή του και πρόσθεσε ξεχωριστά για την καλή του: «Αθηνά Οικονομάκου, είμαι στο δρόμο μου!».