Super Κατερίνα: Χαμός στο πλατό της Κατερίνας Καινούργιου στον ALPHA - Το βίντεο από το νέο της «σπίτι»

Έδωσε μία γεύση από το πώς θα είναι

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Κατερίνα Καινούργιου
Instagram / Κατερίνα Καινούργιου

Η Κατερίνα Καινούργιου μπορεί αυτές τις ημέρες να απολαμβάνει λίγες ακόμη ημέρες διακοπών στο Πόρτο Χέλι και στις Σπέτσες με τον σύντροφό της, Πάνο Κουτσουμπή, και τους φίλους τους (δείτε εδώ φωτογραφίες από το χλιδάτο ξενοδοχείο που μένουν και τι συνέβη χθες 7/9 το βράδυ που βγήκαν), ωστόσο οι προετοιμασίες για την πρεμιέρα του Super Κατερίνα στο κανάλι του ALPHA συνεχίζονται.

Η ίδια, μάλιστα, την Κυριακή 8/9 δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο από τις εργασίες που γίνονται στο στούντιο ώστε τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου που θα βγει ξανά στον αέρα να βρίσκεται σε ένα ανανεωμένο πλατό.

Το βίντεο από το ανανεωμένο πλατό της Κατερίνας Καινούργιου στον ALPHA

Δεν άφησε να φανούν πολλά επίτηδες, ώστε να είναι έκπληξη για τους τηλεθεατές της. Έδειξε μονάχα μία γωνιά που φαίνεται από τις κάμερες του συνεργείου, κρύβοντας και τα χρώματα που έχουν επιλέξει με την ομάδα της να βάλουν στους τοίχους και τα διακοσμητικά.

Ο Θέμης Μάλλης συνεχίζει να έχει την ευθύνη του προγράμματος ως υπεύθυνος των ψυχαγωγικών εκπομπών της Barking Well Media, ενώ στην αρχισυνταξία τρεις γυναίκες θα στηρίζουν την παρουσιάστρια. Η Φλωρεντία Φραγκουδάκη, η οποία έχει αναλάβει το κομμάτι της ενημέρωσης, η Σοφία Ζαμπάρα, που βρίσκεται στο ψυχαγωγικό κομμάτι, και η Μίνα Τζανετάτου, που είναι προϊσταμένη των βίντεο.

Όσον αφορά στο πάνελ, παραμένει ο Γρηγόρης Γκουντάρας και ο Γιάννης Πουλόπουλος, ενώ επιστρέφει ο Στέφανος Κωνσταντινίδης και στην παρέα τους εντάσσεται και η Κατερίνα Παπακωστοπούλου, μετά την αποχώρηση του Ανδρέα Μικρούτσικου και της Χρύσλας Γεωργακοπούλου, ενώ στην κουζίνα του στούντιο θα βρίσκεται ο Πέτρος Συρίγος.

Όλοι μαζί, λοιπόν, σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, έκαναν την πρώτη σύσκεψη την Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου και η παρουσιάστρια τους υποδέχθηκε όλους με ένα μεγάλο χαμόγελο και θετική ενέργεια, σε ένα πολύ ευχάριστο κλίμα. Συζήτησαν και φαίνεται πως έχουν καταλήξει πως η θεματολογία της εκπομπής θα παραμείνει πάνω κάτω ίδια με την περασμένη σεζόν, συνδυάζοντας ενημέρωση και ψυχαγωγία, με ζωντανές συνδέσεις, αποκλειστικά ρεπορτάζ και συνεντεύξεις.

Δείτε επίσης: Και δεύτερη αποχώρηση από το STAR για τα μάτια της - Από το Breakfast@Star στο Super Κατερίνα