Δανάη Μπάρκα: «Αυτή η φωτογραφία είναι η μέρα που έκανα το πρώτο μου ραντεβού...» - Κλείνει 5 χρόνια στο «Πάμε Δανάη»

Κάνει τον απολογισμό της και ετοιμάζεται για τη νέα σεζόν

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Το καλοκαίρι μας αποχαιρετά, με την Δανάη Μπάρκα να επιστρέφει μετά από ένα γεμάτο τρίμηνο με εξορμήσεις εντός και εκτός συνόρων. Με αυτή την αφορμή, η παρουσιάστρια του «Πάμε Δανάη» αποφάσισε να κάνει ένα Q&A λίγο πριν την πρεμιέρα της ανανεωμένης εκπομπής της στο Mega, που θα μεταδίδεται σε διαφορετική ώρα σε σχέση με πέρσι.

Όπως τόνισε, η Δανάη Μπάρκα σκοπεύει να επιστρέψει με το κέφι, τη χαρά και την τρέλα που τη χαρακτηρίζει επιφυλάσσοντας ορισμένες εκπλήξεις. Παράλληλα μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μία φωτογραφία στην οποία είναι αγνώριστη, και τραβήχτηκε πέντε χρόνια πριν, όταν ακόμα έκανε τα πρώτα της ραντεβού για το project με το οποίο θα μας συστηνόταν στην ελληνική τηλεόραση.

Δείτε επίσης: Δανάη Μπάρκα: Έχουν το ίδιο βλέμμα - Αυτός είναι ο γοητευτικός πατέρας της και πρώην άντρας της Βίκυς Σταυροπούλου

Το μήνυμα της Δανάης Μπάρκα για τα 5 χρόνια του «Πάμε Δανάη»

Τότε είχε τα μαλλιά της ξανθά και δεν περίμενε τι θα ακολουθούσε μέχρι σήμερα. Η Δανάη Μπάρκα ανέφερε στο μήνυμά της: «Δεν το πιστεύω καν ότι το project που λέγεται “Πάμε Δανάη” γίνεται φέτος 5 ετών. Αυτή η φωτογραφία είναι η μέρα που έκανα το πρώτο μου ραντεβού με τον Πέτρο Μπούτο για να μου πει ότι με σκέφτεται για... κάπου, χωρίς να πηγαίνει το μυαλό μου».

Δανάη Μπάρκα: «Αυτή η φωτογραφία είναι η μέρα που έκανα το πρώτο μου ραντεβού...»

Κάνοντας έναν μίνι απολογισμό για τα όσα ακολούθησαν, η Δανάη Μπάρκα τόνισε πως νιώθει ευγνώμων. «Είναι απίθανο που όλο αυτό με τα εύκολα, τα δύσκολα, τις αλλαγές, την “ενηλικίωση” μου σε αυτόν τον τομέα, τα ακατόρθωτα, τα αναπάντεχα, έφτασε να μετράει 4 χρόνια τηλεοπτικού αέρα. Αυτό οφείλεται σε πολύ κόσμο απ' την πρώτη μέρα μέχρι σήμερα και σε τεράστιο ποσοστό το χρωστάω/χρώσταμε σε εσάς. Σας ευχαριστώ/ευχαριστούμε, νιώθω μεγάλη χαρά, τιμή, ανυπομονησία, ευλογία», κατέληξε στο μήνυμά της πριν την έναρξη του «Πάμε Δανάη» η παρουσιάστρια.