Σταματίνα Τσιμτσιλή: Στο γήπεδο με τις κόρες της για την Εθνική Ελλάδος - Πανηγύριζε στις κερκίδες με το κασκόλ στα χέρια

Οι φωτογραφίες που δημοσίευσε στο Instagram

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Σταματίνα Τσιμτσιλή
Instagram / Σταματίνα Τσιμτσιλή

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή έχει επιστρέψει από τις καλοκαιρινές της διακοπές, όμως συνεχίζει να απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης με την οικογένειά της πριν ακόμη ξεκινήσει η εκπομπή της στο κανάλι του ALPHA, Happy Day. Προσπαθεί να περνάει όσο περισσότερο χρόνο μπορεί με τα παιδιά της, καθώς μόλις αρχίσουν οι επαγγελματικές υποχρεώσεις και τα σχολεία δεν θα είναι τόσο εύκολο.

Και μιας που θέλει να δημιουργεί νέες εμπειρίες μαζί τους και αναμνήσεις, αποφάσισε να πάρει της κόρες της και να βρεθούν και οι τρεις τους στο γήπεδο Καραϊσκάκη το βράδυ του Σαββάτου 7/9 όπου παρακολούθησαν τον αγώνα της Ελλάδας ενάντια στην Φινλανδία, που έληξε με σκορ 3-0.

Οι φωτογραφίες της Σταματίνας Τσιμτσιλή από το γήπεδο με τις κόρες της

Η παρουσιάστρια δημοσίευσε φωτογραφίες από εκεί, κρατώντας το κασκόλ με τα χρώματα της ομάδας και πανηγύριζε στις κερκίδες. Ήταν πολύ απλά ντυμένη, με μαύρο τζιν και μαύρο top, ωστόσο έλαμπε ολόκληρη και όλοι την κοιτούσαν για το καλλίγραμμο σώμα της.

Δείτε επίσης: «Σαν έγκυος μοιάζει» - Η φωτογραφία της Σταματίνας Τσιμτσιλή από την Αντίπαρο με πολύχρωμο κολλητό φόρεμα

«Ελλαδάρα μας έκανες πολύ υπερήφανους», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησης.


Μέχρι πριν από λίγες μέρες βρισκόταν στην Σιγκαπούρη, μαζί με τον σύζυγό της Θέμη Σοφό και τις δυο κόρες τους απόλαυσαν τις βόλτες τους θαυμάζοντας αξιοθέατα της τουριστικής χώρας της Ασίας, μετά τις διακοπές τους στην Πάρο.

Το όμορφο ταξίδι της αποκάλυψε με φωτογραφίες που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram από διάφορα σημεία που επισκέφθηκαν.

Σε άλλη ανάρτηση της, η Σταματίνα Τσιμτσιλή μοιράστηκε τις χαλαρές στιγμές που πέρασαν στην παραλία. Η παρουσιάστρια λίγο πριν επιστρέψει στο Happy Day πόζαρε με μαύρο μπικίνι με θέα την θάλασσα.