Παντρεύτηκαν πριν δύο μήνες: Αγαπημένο ζευγάρι της showbiz απέκτησε το πρώτο του παιδί - Οι φωτογραφίες από το μαιευτήριο

Η πρόταση γάμου, το μυστήριο και το φύλο του μωρού

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Παντρεύτηκαν πριν δύο μήνες: Αγαπημένο ζευγάρι της showbiz απέκτησε το πρώτο του παιδί - Οι φωτογραφίες από το μαιευτήριο

Το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου "έσκασαν" τα ευχάριστα για γνωστό παίκτη του Ολυμπιακού πως περιμένει το δεύτερο παιδί του, μετά την περιπέτεια της συζύγου του με τις δύο εξωμήτριες εγκυμοσύνες, την αποβολή και την αφαίρεση της σάλπιγγάς της (δείτε εδώ ποιο είναι το ζευγάρι), την Κυριακή 8/9 η εφημερίδα Real Life έφερε στο φως και τη γέννηση του πρώτου παιδιού ενός από τους παίκτες του ΠΑΟΚ στο ποδόσφαιρο.

Ποιος είναι ο ποδοσφαιριστής που έγινε μπαμπάς πριν από λίγες μέρες

Ο λόγος για τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς, ο οποίος είναι μόλις 28 ετών, κατάγεται από την Σερβία και από το 2020 βάζει γκολ στην ελληνική ομάδα. Ο νεαρός το 2022 γνώρισε και ερωτεύτηκε παράφορα την Ελληνίδα Ελισάβετ Οικονόμου και λίγο πριν μπει το 2024 αποφάσισε να κάνει πρόταση γάμου στην καλή του.

Δύο μήνες πριν περίπου, τον Ιούνιο του 2024 πραγματοποιήθηκε και ο γάμος τους, στην πατρίδα του γαμπρού, στο Νις της Σερβίας δηλαδή, με συγγενείς και φίλους. Ο ίδιος έχει δημοσιεύσει φωτογραφίες στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram από εκείνη τη μέρα με το δαντελένιο νυφικό της γυναίκας του, από την οποία ξεπρόβαλλε ήδη η φουσκωμένη της κοιλίτσα.


Είχε ανακοινώσει ήδη την εγκυμοσύνη της στο προφίλ του, με φωτογραφίες από το τεστ εγκυμοσύνης και τα φιλιά που έδινε στην κοιλίτσα της, ενώ ανακοίνωσε και το φύλο του μωρού λίγο αργότερα, δημοσιεύοντας μία φωτογραφία που είχε βάλει την μπάλα του ποδοσφαίρου κάτω από την φανέλα του και έγραφε: «Για σένα μικρό μου αγόρι».

Ο γιος τους, λοιπόν, ήρθε στη ζωή στις 14 Αυγούστου. Η πρώτη του φωτογραφία που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο ήταν στην αγκαλιά της μητέρας του σε γνωστό μαιευτήριο της Θεσσαλονίκης, λίγο μετά τον τοκετό: «Πριν αποκτήσουμε ο ένας τον άλλον, τώρα έχουμε τα πάντα. Καλώς ήρθες αγόρι μας!!! Ευλογημένος», έγραφε στην ανάρτησή του ο περήφανος μπαμπάς.

Δείτε επίσης: Αγαπημένο ζευγάρι απέκτησε το δεύτερο παιδάκι του - Ανακοίνωσε τη γέννα το μαιευτήριο ΡΕΑ

Σε αγώνα που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή, όταν ο Αντρίγια σκόραρε, αφιέρωσε το γκολ του στον 15 ημερών γιο του, κουνώντας τα χέρια του σαν να τον νανουρίζει. Ό,τι πιο γλυκό!