Ιωάννα Τούνη: Νόνα στο μωρό της κολλητής της - Τα βίντεο από το gender reveal party, ο πόλεμος με τα χρώματα και ο χορός της εγκυμονούσας

Η ευχάριστη ανακοίνωση και το φύλο του παιδιού

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Ιωάννα Τούνη: Νόνα στο μωρό της κολλητής της - Τα βίντεο από το gender reveal party, ο πόλεμος με τα χρώματα και ο χορός της εγκυμονούσας

Η Ιωάννα Τούνη πριν από μερικές ημέρες αποκάλυψε μέσα από story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πως μία από τις κολλητές της, η Ντόρις, είναι έγκυος στο πρώτο της παιδάκι (δείτε εδώ). Λίγες μέρες αργότερα, το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου, η μέλλουσα μαμά και ο σύντροφός της πραγματοποίησαν το gender reveal party, όπου έμαθαν μαζί με τους φίλους τους το φύλο του μωρού που περιμένουν.

Η διάσημη Influencer, λοιπόν, μοιράστε με τους ακόλουθούς της από το δικό της προφίλ πολλά στιγμιότυπα από την ημέρα αυτή, από τη στιγμή που έσκασε το χρώμα και έγινε η αποκάλυψη, μέχρι τον χρωματοπόλεμο και τις βουτιές στην πισίνα ενώ έβρεχε.

Το ζευγάρι φαίνεται πως είχε κλείσει ένα τεράστιο σπίτι ή χώρο δεξιώσεων, με πισίνα για να χωράνε όλοι οι καλεσμένοι τους, οι οποίοι φορούσαν λευκά, και η εγκυμονούσα δεν σταμάτησε να χορεύει, φανερά χαρούμενη για το νέο κεφάλαιο στη ζωή της. Ενθουσιασμένος ήταν δε και ο μικρός Πάρης, ο οποίος έτρεχε όλη την ώρα και έπαιζε με τα υπόλοιπα παιδάκια και τους φίλους της μητέρας του.

Δείτε επίσης για την Ιωάννα Τούνη: Οι φίλες της της έκαναν δώρο υαλουρονικό στα χείλη και προκλήθηκε χαμός - «Ήμαρτον πια! Σαν ροφοί όλες»

Το gender reveal party της κολλητής της Ιωάννας Τούνη

Μέσα από μία φωτογραφία, μάλιστα, η Ιωάννα Τούνη αποκάλυψε πως η ίδια, αλλά και δύο ακόμη φίλες της, η Στέλλα και η Λένια, θα είναι οι νονές του μωρού.

Τούνη νονά

Εντωμεταξύ, όσο συνέβαιναν αυτά, οι εργασίες στα σπίτια που έχει αγοράσει στη Θεσσαλονίκη για να μπορεί να τα νοικιάσει στη συνέχεια, προχωρούν. Η ίδια μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους την πρόοδο της ανακαίνισης τις προάλλες, ενημερώνοντάς τους ότι ήταν η μέρα για την επιλογή των τελικών υλικών. Ειδικότερα, έπρεπε να επιλέξει τα πλακάκια και άλλα διακοσμητικά στοιχεία για τα διαμερίσματα, με τις εργασίες να μπαίνουν κάπως έτσι στην τελική ευθεία.

«Έχω πάρα πολλές δουλειές σήμερα, ετοιμάζω κάτι σπίτια στην Θεσσαλονίκη, οπότε θα πάμε σήμερα με τον Στέφανο επιτέλους να διαλέξουμε πλακάκια, υλικά και λοιπά. Γιατί το καλοκαίρι μας πήγε πίσω», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ιωάννα Τούνη μέσω των social media, ενώ σε επόμενα stories έδειξε και την πορεία των εργασιών σε ένα σπίτι σε κεντρικό σημείο της πόλης.