Ελένη Μενεγάκη: Με τα μαλλιά πιασμένα κοτσίδα στον κήπο του σπιτιού της στα Μελίσσια - Οι φωτογραφίες που την τράβηξε η 9χρονη κόρη της

«Έχει ταλέντο η Μαρίνα μας»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Ελένη Μενεγάκη
Instagram / Ελένη Μενεγάκη

Η Ελένη Μενεγάκη όλο το καλοκαίρι αναρτούσε φωτογραφίες της από τις ονειρικές της διακοπές στην Άνδρο, φανερώνοντας πως έχει ηρεμήσει πολύ. Δεν έλειψαν τα στιγμιότυπα και με τον σύζυγό της, Ματέο Παντζόπουλο, ενώ σε κάθε φωτογραφία που δημοσίευσε με την μικρή κόρη τους, Μαρίνα, γινόταν χαμός από like και σχόλια.

Την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου, μάλιστα, ανέβασε μερικές ακόμη φωτογραφίες της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, πιθανότατα από τον κήπο στο σπίτι της στα Μελίσσια, καθώς η νεαρή σιγά σιγά επιστρέφει στο σχολείο, αλλά τα "κλικ" αυτά είναι μοναδικά γιατί τα τράβηξε η 9χρονη.

Οι φωτογραφίες της Ελένης Μενεγάκη που τράβηξε η κόρη της, Μαρίνα

Η παρουσιάστρια πόζαρε στον φακό την ώρα που διάβαζε το βιβλίο της, με πιασμένα τα μαλλιά της ψηλά, χωρίς ίχνος μακιγιάζ, περιτριγυρισμένη από δέντρα και σημείωσε στην λεζάντα της ανάρτησης: «… και τελικά αντί για διάβασμα στήθηκα για φωτογράφιση ! Έχει ταλέντο η Μαρίνα μας ! Καλή Κυριακή !», δηλώνοντας περήφανη για το παιδί της.

Δείτε επίσης: Ματέο Παντζόπουλος - Η ανάρτηση με την μικρή Μαρίνα στο instagram που προκάλεσε την αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη


Η τελευταία σπάνια κοινή δημόσια εμφάνιση με την μικρότερη της οικογένειας, Μαρίνα, την οποία έχει αποκτήσει μέσα από τη σχέση της και τον έρωτα της με τον Ματέο Παντζόπουλο, πραγματοποιήθηκε τον Οκτώβρη του 2023.

Όπως είδαμε από τον φωτογραφικό φακό που τις απαθανάτισε στο κέντρο της Αθήνας, η μικρή Μαρίνα έχει μεγαλώσει. Σήμερα είναι 9 ετών και όσο περνάει ο καιρός τόσο περισσότερο μοιάζει στη μητέρα της, αν μπορούμε να καταλάβουμε από τις φωτογραφίες που έχουν αναρτηθεί από όταν ήταν λίγο πιο μικρή.

Από την άλλη, η παρουσιάστρια, έδειχνε άκρως εντυπωσιακή και αέρινη, μέσα στο girly φόρεμα της!

Δείτε επίσης: Ποιος θα κληρονομήσει 30.000.000 από την περιουσία της Λιλίκας Παντζοπούλου

Ελένη Μενεγάκη Μαρίνα Παντζοπούλου

Μαρίνα Παντζοπούλου Ελένη Μενεγάκη