Στέφανος Τσιτσιπάς: Η ανακοίνωση μετά τις δηλώσεις του φυσικοθεραπευτή που "ξεμπροστιάζει" την οικογένειά του

Πώς σκοπεύει να κινηθεί

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Η οικογένεια του Στέφανου Τσιτσιπά έχει βρεθεί στο στόχαστρο το τελευταίο διάστημα, μετά τα ξεσπάσματα του διάσημου τενίστα κατά των γονιών του στους αγώνες του, με αποκορύφωμα την λήξη της συνεργασίας με τον πατέρα του, Απόστολο, ο οποίος ήταν προπονητής του, μετά από τις φωνές του κατά τη διάρκεια ενός ματς του.

Ένα ξένο Μέσο, λοιπόν, αποφάσισε να κάνει έρευνα σχετικά με όσα συμβαίνουν ανάμεσα σε μπαμπά και γιο όλα αυτά τα χρόνια και ο πρώην φυσικοθεραπευτής του νεαρού δεν μάσησε τα λόγια του, ενώ υπήρξαν κι άλλες μαρτυρίες που μιλούν για "τρελούς" και μία "δυσλειτουργική οικογένεια" (δείτε εδώ αναλυτικά όλες τις δηλώσεις που έκαναν).

Η απόφαση του Στέφανου Τσιτσιπά μετά τις αποκαλύψεις για την οικογένειά του

Ο ίδιος, λοιπόν, ενοχλήθηκε πολύ από το γεγονός αυτό και πήρε γρήγορες αποφάσεις. Όπως δήλωσε στο Tennis24, σκοπεύει να κινηθεί εναντίον του φυσικοθεραπευτή, Ζερόμ Μπιάνκι, όπως ονομάζεται, και φυσικά αρνείται όλα όσα εκείνος αναφέρει.

«Αναφορικά με τη δημοσίευση του άρθρου της Equipe με τις δηλώσεις του πρώην φυσικοθεραπευτή του Στέφανου Τσιτσιπά, Ζερόμ Μπιάνκι, με τον οποίο η συνεργασία σταμάτησε το 2022, θα θέλαμε να ενημερώσουμε ότι η οικογένεια Τσιτσιπά, έχει προσλάβει τους δικηγόρους, Παπαθανασίου – Κονφίνο για να πάρει τις απαραίτητες νομικές πράξεις. Έτσι ώστε να αποκαταστήσει το πρεστίζ και την ακεραιότητα της οικογένειας, από τις δηλώσεις του φυσικοθεραπευτή», λέει χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης: «Είναι κρίμα που ψάχνετε πάντα εύκολους στόχους για να βγάλετε τη χολή σας» - Η οργισμένη ανάρτηση της αδερφής του μετά τον σάλο γύρω από το όνομά του

Στέφανος Τσιτσιπάς πατέρας

Αξίζει να σημειωθεί πως όλο αυτό το διάστημα, οι μόνες δηλώσεις που έχει κάνει ο Απόστολος Τσιτσιπάς για την "ρήξη" με τον γιο του και τον τσακωμό τους στο γήπεδο είναι οι εξής:

«Δεν είναι η πρώτη φορά. Ο Στέφανος αποφάσισε ότι -για ένα χρονικό διάστημα- θέλει να είμαι απλώς ο πατέρας του, να τον συμβουλεύω, αλλά να μην λαμβάνω μέρος στις προπονήσεις του. Είναι στο χέρι του να αποφασίσει πώς αισθάνεται και πρέπει να το σεβαστώ. Πρέπει, επίσης, να καταλάβει τι θέλει. Έχει τον χώρο του».

«Κάποια στιγμή μπορεί να έρθει ξανά σ’ εμένα και να μου πει “θέλω να προπονούμαι μαζί σου, καθώς μου αρέσει ο τρόπος που με καθοδηγείς”. Ποτέ δεν ξέρεις. Είναι παιδί μου. Ποτέ δε θα σταματήσω να είμαι ο πατέρας του… φαντάζομαι», συμπλήρωσε με μία δόση χιούμορ.