Έρρικα Πρεζεράκου: «Σαν σήμερα μας ανακοίνωσαν ότι έχεις έξι μήνες ζωής» - Ανατριχιάζει η αδερφή της, Ξένια, για τον θάνατο της κόρης της

Η φωτογραφία της 7χρονης από το νοσοκομείο

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Πηγή: Instagram
Πηγή: Instagram

Η οικογένεια της Έρρικας Πρεζεράκου πριν από τρία χρόνια βίωσε μία τραγωδία. Η ανιψιά της αθλήτριας έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 7 ετών και σκόρπισε ανείπωτη θλίψη στην ίδια, στους γονείς της, αλλά και σε όλους τους συγγενείς της. Έδινε μάχη με τον καρκίνο και είχε μεταφερθεί σε κλινική στο εξωτερικό, αλλά οι γιατροί δεν κατάφεραν να την σώσουν.

Η μητέρα του άτυχου κοριτσιού, Ξένια, δεν σταματάει στιγμή να την σκέφτεται και να την μνημονεύει και πολύ συχνά δημοσιεύει φωτογραφίες της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και μοιράζεται κάποιες από τις συγκινητικές στιγμές τους με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Δείτε επίσης: «Εχτές είχα μια δύσκολη μέρα και μου έλειπες» - "Τσακίζει" κόκαλα η ανάρτηση της αδερφής της Έρρικας Πρεζεράκου για την απώλεια της κόρης της

Η σπαρακτική ανάρτηση της Ξένιας Πρεζεράκου για τον θάνατο της κόρης της

Το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου, μάλιστα, προχώρησε σε μία ακόμη ανάρτηση στο προφίλ της, καθώς ήταν η μέρα που είχε ενημερωθεί από τους ειδικούς πως το παιδί της δεν είχε πολύ χρόνο ζωής ακόμα, χάνοντας τον κόσμο κάτω από τα πόδια της.

«Σαν σήμερα αστεράκι μου μας ανακοίνωσαν ότι έχεις έξι μήνες ζωής και μας ρώτησαν αν έχουμε άλλο παιδάκι, ο εγκέφαλος μου δεν μπορούσε να αντιληφθεί τι άκουσα! Εδώ στο νοσοκομείο κανείς τα πάντα για να μην ανησυχώ. Μου κανείς όλες τις τούμπες, τις ρόδες, τους κατακόρυφους του κόσμου και μου λες κοιτά μαμά δεν έχω τίποτα.

Και εγώ έχω ακούσει αυτό που δεν κατανοείται που δεν αντέχεται και μπαίνω στην χαρά σου και σε βγάζω φωτογραφίες όπως κάναμε και χτες που δεν ήσουν ετοιμοθάνατη. Θα πενθώ για όσο καιρό σε αγαπάω και αυτό σημαίνει για πάντα αστέρι μου. Για πάντα», έγραψε, λοιπόν.

Δείτε επίσης: «Σαν σήμερα, το 2004 ολοκλήρωσε τον κύκλο του στην Γη...» - Τσακίζει κόκαλα η ανάρτηση για τον θάνατο του πατέρα της