Σία Κοσιώνη: Ρομαντικό ταξίδι σε χωριό στην Ευρυτανία με τον Κώστα Μπακογιάννη - Η βόλτα στα χορτάρια

Το τρυφερό στιγμιότυπο στο Instagram

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Σία Κοσιώνη
Instagram / Σία Κοσιώνη

Η Σία Κοσιώνη και ο Κώστας Μπακογιάννης, λίγο πριν επιστρέψουν στην κανονική τους ρουτίνα και τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις, αποφάσισαν να απολαύσουν μερικές στιγμές χαλάρωσης ακόμη και έτσι έφυγαν μακριά από την Αθήνα και βρέθηκαν στο Μικρό Χωριό στην Ευρυτανία.

Η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος αποκάλυψε τον προορισμό τους μέσα από μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, απαθανατίζοντας τον σύζυγό της να περπατά μέσα στο πράσινο και τα δέντρα, έχοντας μπροστά του μία εκπληκτική θέα.

Η απόδραση της Σίας Κοσιώνη με τον Κώστα Μπακογιάννη

Στην Ευρυτανία και συγκεκριμένα στο Καρπενήσι βρίσκεται το εξοχικό τους, το οποίο είναι πέτρινο και πολύ χουχουλιάρικο (δείτε εδώ πώς είναι), γι' αυτό και επισκέπτονται συχνά την περιοχή. Είναι ένας εύκολος τρόπος για εκείνους να ξεφύγουν για λίγο, χωρίς να χάνουν την άνεσή τους.

Πριν από μερικά 24ωρα, ο φωτογραφικός φακός του youweekly.gr, εντόπισε τη νεαρή κόρη του Κώστα Μπακογιάννη από τον πρώτο του γάμο, μαζί με τον ίδιο στο Καλλιμάρμαρο για τη μεγάλη συναυλία του «Όλοι μαζί μπορούμε», που φέτος ήταν αφιερωμένη στον μεγάλο στιχουργό Λευτέρη Παπαδόπουλο, με πολύ "μεγάλα" ονόματα ως συμμετέχοντες, η οποία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 4/9.

Δεν ήταν, όμως, μόνοι τους, στην παρέα τους είχαν και την σύζυγο του πρώην δημάρχου και δημοσιογράφο, Σία Κοσιώνη, η οποία είχε αναλάβει την παρουσίαση της συναυλίας και ήθελαν να την καμαρώσουν. Αυτό μαρτυρά πόσο καλή σχέση έχει η έφηβη με την ίδια.

Η παρουσιάστρια φορούσε ένα πολύ εντυπωσιακό φαρδύ φόρεμα με ένα μακρύ μανίκι, ενώ ο καλός της είχε επιλέξει να βάλει καφέ παντελόνι και γαλάζιο πουκάμισο. Η κόρη του, από την άλλη πλευρά, ήταν μία κούκλα με το λευκό παντελόνι και το μαύρο top της.

Δείτε επίσης: Επέτειος γάμου για τον Κώστα Μπακογιάννη και τη Σία Κοσιώνη - Εκείνη ηλιοκαμένη κι εκείνος με λινό πουκάμισο στο πλευρό της

Κοσιώνη Μπακογιάννης κόρη

Μπακογιάννης κόρη Καλλιμάρμαρο

Κοσιώνη Μπακογιάννης κόρη Καλλιμάρμαρο