Εμμανουήλ Καραλής: Είναι μαζί 6 χρόνια αλλά δεν μιλάει ποτέ για εκείνη - Η ψηλή, ξανθιά καλλονή σύντροφός του

Οι σπάνιες κοινές τους φωτογραφίες

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Πηγή: Instagram
Πηγή: Instagram

Ο Εμμανουήλ Καραλής έγραψε ιστορία στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 που διεξάχθηκαν στο Παρίσι και έκανε όλη την Ελλάδα να τον χειροκροτεί και να συγκινείται με το επίτευγμά του. Πρόκειται για ένα νεαρό παιδί που έχει περάσει δύσκολα στη ζωή του, ωστόσο δεν το έβαλε ποτέ κάτω και σε αυτό σημαντικό ρόλο έπαιξε η οικογένειά του, η οποία πάντα του στεκόταν σαν βράχος δίπλα του.

Υπάρχει, όμως, ένα ακόμη πρόσωπο που είναι εξίσου σημαντικό για εκείνον, αν και δεν μιλάει ποτέ γι' αυτό. Πρόκειται για την σύντροφό του, με την οποία, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Νίκης Κώτσου για την εφημερίδα Real Life, είναι μαζί εδώ και έξι χρόνια.

Δείτε επίσης: Η ηλικία, η καταγωγή, η δίδυμη αδερφή, η επιχείρηση & η μάχη με την κατάθλιψη - Ποιος είναι ο νεαρός για τον οποίο φωνάζει όλη η Ελλάδα

Αυτή είναι η σύντροφος του Εμμανουήλ Καραλή

Ονομάζεται Αναστασία Μαγαλιού και όπως μπορεί να καταλάβει εύκολα κανείς αν ρίξει μία ματιά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, λατρεύει τα ταξίδια, αλλά και την άθληση. Δύο στοιχεία που σίγουρα έχει κοινά με τον καλό της. Παλαιότερα, μάλιστα, ασχολούνταν και με τον στίβο.

Αυτό που γνωρίζουμε για εκείνη είναι πως έχει σπουδάσει ψυχολογία και πως παρόλο που ο Ολυμπιονίκης δεν αναρτά φωτογραφίες μαζί της, εκείνη έχει κάποια ελάχιστα κοινά τους "κλικ" στο προφίλ της, τα οποία είναι πολύ τρυφερά.

Δείτε επίσης: Παραλίγο ατύχημα στο Diamond League στη Ζυρίχη - Εκσφενδονίστηκε προς τα πίσω το κοντάρι του Εμμανουήλ Καραλή


Μάλιστα, ήταν εκεί για να πανηγυρίσει μαζί του στην πρωτεύουσα της Γαλλίας όταν κατέκτησε το μετάλλιό του, καταγράφοντας τα συγκινητικά αυτά στιγμιότυπα στο κινητό της και δημοσιεύοντάς τα, φυσικά, στα social media αργότερα.

Είναι πολύ εντυπωσιακή, ψηλή, ξανθιά με καλλίγραμμο σώμα και πολύ γλυκό χαμόγελο και βλέμμα, όπως και ο σύντροφός της. Ταιριάζουν πολύ μαζί!