Μπέττυ Μαγγίρα: «Κάνε εκπομπή, να σου πω γιατί έφυγα από τον ΑΝΤ1»

Το χιουμοριστικό βίντεο έφερε αποκαλύψεις

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Η Μπέττυ Μαγγίρα έχει αφήσει οριστικά πίσω της τον ΑΝΤ1, όπως φαίνεται, καθώς πλέον νιώθει έτοιμη να μιλήσει και για τους λόγους που την οδήγησαν στην πόρτα της εξόδου.

Την αποκάλυψη έκανε μέσα από ένα χιουμοριστικό βίντεο που μοιράστηκε ο φίλος και συνάδελφός της, Παντελής Καναράκης, στο οποίο οι δύο τους αστειεύονται σχετικά με τη λήξη της συνεργασίας της Μπέττυς Μαγγίρα με τον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1.

Δείτε επίσης: Μπέττυ Μαγγίρα: «Θα ευχαριστήσω τον κουμπάρο που έκανε το προξενιό και την αδερφή μου...» - Στιγμές ευτυχίας με τον σύζυγό της, Δημήτρη Μάζη

Τι ανέφερε η Μπέττυ Μαγγίρα για τον ΑΝΤ1

Κατά τη διάρκεια του βίντεο, η Μπέττυ Μαγγίρα αναφέρει ότι σκέφτεται να ξεκουραστεί τον χειμώνα, με τον Παντελή Καναράκη να αστειεύεται λέγοντας ότι αυτό μάλλον σκέφτηκαν και στον ΑΝΤ1. Ο διάλογος συνεχίζεται με τη Μπέττυ να αναρωτιέται τι θα κάνει φέτος στην τηλεόραση, ενώ ο Παντελής την προκαλεί να αποκαλύψει τους λόγους της αποχώρησής της από τον σταθμό.

Η Μπέττυ Μαγγίρα, με χιούμορ, αρνείται να αποκαλύψει λεπτομέρειες στο Instagram, καλώντας τον Παντελή Καναράκη να κάνει μια εκπομπή για να του πει τους λόγους της αποχώρησής της από τον ΑΝΤ1. «Κάνε εκπομπή, να σου πω γιατί έφυγα», του λέει χαρακτηριστικά.

Το τηλεοπτικό της μέλλον

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Μπέττυ Μαγγίρα κρατάει κλειστά τα χαρτιά της για το τηλεοπτικό της μέλλον. Πληροφορίες της Espresso τη θέλουν να συναντιέται ξανά τηλεοπτικά με τη Μαρία Αντωνά. Οι δύο παρουσιάστριες είχαν συνεργαστεί στο παρελθόν στην πρωινή εκπομπή του Open, «Ποιος είναι πρωινιάτικα;».

Συγκεκριμένα οι ίδιες πληροφορίες θέλουν την Μπέττυ Μαγγίρα βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον ΣΚΑΪ για το νέο «The Voice». Με την αναχώρηση του Γιώργου Λιανού για τον Άγιο Δομίνικο και το «Survivor», η θέση της παρουσίασης στο talent show μένει κενή.

Η Μπέττυ Μαγγίρα φαίνεται να είναι ένα από τα ονόματα που έχουν συζητηθεί για τον ρόλο αυτό, ενώ παράλληλα, η Μαρία Αντωνά φημολογείται πως είναι φαβορί για να αναλάβει τα backstage του show, θέση που στο παρελθόν κατείχαν η Βάλια Χατζηθεοδώρου και η Λάουρα Νάργες.