Κατερίνα Στικούδη – Ελίζαμπεθ Ελέτσι: Άναψε φωτιές ο ξέφρενος χορός τους σε σκάφος στη Μύκονο

Το βίντεο έγινε viral

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Η Κατερίνα Στικούδη και η Ελίζαμπεθ Ελέτσι πέρασαν φέτος μέρος των καλοκαιρινών διακοπών τους στη Μύκονο, απολαμβάνοντας τον ήλιο και τη θάλασσα στο κοσμοπολίτικο νησί. Οι δύο γυναίκες δεν άργησαν να κλέψουν την παράσταση με τη συνάντηση και τον ξέφρενο χορό τους, ανεβάζοντας τη θερμοκρασία στα ύψη.

Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα βίντεο από τη στιγμή που οι δύο φίλες χορεύουν ασταμάτητα σε ένα σκάφος, φορώντας τα εντυπωσιακά τους μαγιό. Η Κατερίνα Στικούδη εμφανίζεται με ένα ροζ μπικίνι, ενώ η Ελίζαμπεθ Ελέτσι επιλέγει ένα πορτοκαλί ολόσωμο μαγιό που τράβηξε τα βλέμματα.

Δείτε επίσης: Κατερίνα Στικούδη – Βαγγέλης Σερίφης: Το θέμα που επέλεξαν για τη βάφτιση του γιου τους και η μπομπονιέρα

Ο χορός της Κατερίνας Στικούδη με την Ελίζαμπεθ Ελέτσι «άναψε τα αίματα»

Το βίντεο έγινε αμέσως viral, συγκεντρώνοντας χιλιάδες likes και σχόλια, με τους followers να εκφράζουν τον ενθουσιασμό τους για τη χημεία και τη διασκέδαση που αποπνέουν οι δύο φίλες. Και δεν ήταν μόνο η ενέργεια και η χαλαρή διάθεση που αποτυπώνεται στο βίντεο, αλλά το γεγονός ότι η Κατερίνα Στικούδη και η Ελίζαμπεθ Ελέτσι διατηρούν δύο από τα πιο καλογυμνασμένα κορμιά, επομένως δεν θα μπορούσαν να περάσουν απαρατήρητες.

Η Κατερίνα Στικούδη βρίσκεται στην Αθήνα πλέον, αφού χθες (6/9) βάφτισε τον γιο της, Νικόλα. Το θέμα στη βάπτιση δεν ήταν τυχαίο, με την Κατερίνα Στικούδη και τον Βαγγέλη Σερίφη να προσέχουν κάθε λεπτομέρεια. Το χρώμα που επέλεξαν για την τελετή ήταν το μπλε, ένα χρώμα που συμβολίζει τη γαλήνη και τη βαθιά σύνδεση, κάτι που επέλεξε για την εμφάνισή της και η γοητευτική τραγουδίστρια, μαζί με τις στενές της φίλες.

Η μπομπονιέρα της βάπτισης ήταν ιδιαίτερα εντυπωσιακή. Είχε τη μορφή καραβιού με μια άγκυρα, στοιχεία που θυμίζουν Ελλάδα και ταίριαζαν απόλυτα με το μπλε χρώμα που φορούσαν οι καλεσμένοι. Στην μπομπονιέρα αναγραφόταν το όνομα του νεοφώτιστου, Νικόλαος, και η ημερομηνία της βάπτισης, προσφέροντας μια υπέροχη ανάμνηση από αυτή την ξεχωριστή μέρα. Νονά του μικρού ήταν η καλή φίλη της Κατερίνας Στικούδη, Ελένη.