Άννα Βίσση - Σοφία Καρβέλα: Το ταξίδι τους στη Νέα Υόρκη και η δεμένη σχέση μαμάς-κόρης

Είναι αχώριστες

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Η Άννα Βίσση, η απόλυτη Ελληνίδα σούπερ σταρ, επέλεξε να αφιερώσει τον ελεύθερο χρόνο της στην οικογένειά της, ταξιδεύοντας στη Νέα Υόρκη για να βρεθεί κοντά στην κόρη της, Σοφία Καρβέλα, και τα αγαπημένα της εγγόνια, τον Νικόλα και τον Νέστορα. Κατά τη διάρκεια της παραμονής της, οι δύο γυναίκες κατάφεραν να τραβήξουν όλα τα βλέμματα, μοιάζοντας με αληθινές σταρ του Χόλιγουντ.

Η σχέση ανάμεσα στην Άννα Βίσση και τη Σοφία Καρβέλα είναι γνωστή για την αμοιβαία αγάπη και εκτίμηση. Η Σοφία, που ζει μόνιμα στη Νέα Υόρκη, υποδέχθηκε τη μητέρα της με ενθουσιασμό, καθοδηγώντας την σε ένα από τα κορυφαία εστιατόρια της πόλης. Οι δυο τους απόλαυσαν ιδιαίτερες στιγμές, όπως δείχνει και η φωτογραφία που μοιράστηκε η Σοφία στα κοινωνικά δίκτυα, χαρακτηρίζοντας τη μητέρα της ως το «αστέρι» της.

Οικογενειακές στιγμές για την Άννα Βίσση και τη Σοφία Καρβέλα

Αυτή η συνάντηση έφερε την οικογένεια πιο κοντά, με την Άννα Βίσση να δείχνει πόσο σημαντική είναι για εκείνη η σχέση με την κόρη της και τα εγγόνια της. Πρόκειται για στιγμές που αποτελούν ανεκτίμητο θησαυρό για την Ελληνίδα τραγουδίστρια, η οποία εκμεταλλεύτηκε την πρώτη ευκαιρία να ταξιδέψει στη Νέα Υόρκη, ακόμα και μετά την πρόσφατη επιστροφή της Σοφίας στην Ελλάδα για διακοπές.

Άννα Βίσση - Σοφία Καρβέλα: Το ταξίδι τους στη Νέα Υόρκη και η δεμένη σχέση μαμάς-κόρης
Άννα Βίσση - Σοφία Καρβέλα: Το ταξίδι τους στη Νέα Υόρκη και η δεμένη σχέση μαμάς-κόρης

Θυμίζουμε ότι είχαν επισκεφτεί μαζί και την Κύπρο, όπου έδωσε συναυλία η Άννα Βίσση και για πρώτη φορά ανέβασε τα εγγόνια της στη σκηνή.

Η τραγουδίστρια δεν έχει κρύψει τη χαρακτηριστική αδυναμία που τους έχει, καθώς είναι τα παιδιά του παιδιού της και έχουν τα ονόματα δύο αγαπημένων της ανθρώπων (του πρώην συζύγου της και του πατέρα της). Γι' αυτό και δεν χορταίνει στιγμές μαζί τους, τις οποίες γεμίζει με διάφορα παιχνίδια και όμορφες δραστηριότητες. Χαρακτηριστικό είναι πως πρόσφατα η Άννα Βίσση άφησε τον μικρό Νίκο να την κουρέψει και σύμφωνα με τη Σοφία Καρβέλα δεν τα πήγε και άσχημα.