Σταματίνα Τσιμτσιλή: Το μυαλό της ταξιδεύει στη Σιγκαπούρη – Το άλμπουμ των διακοπών της εκεί

Πολύχρωμες καλοκαιρινές αναμνήσεις

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Instagram/stam_tsimtsili
Instagram/stam_tsimtsili

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή πρόσφατα μοιράστηκε με τους ακολούθους της αδημοσίευτες φωτογραφίες από το ταξίδι της στη Σιγκαπούρη, αποτυπώνοντας τις όμορφες και πολύχρωμες στιγμές που πέρασε στη μακρινή ασιατική πόλη.

Το φετινό καλοκαίρι, η παρουσιάστρια της εκπομπής Happy Day δεν περιορίστηκε μόνο στη γνωστή της βάση στην Πάρο, αλλά επέκτεινε τις διακοπές της με ένα ταξίδι στη Σιγκαπούρη, συνοδευόμενη από την οικογένειά της. Οι εξωτικές εικόνες και οι εντυπωσιακές τοποθεσίες της Σιγκαπούρης φαίνεται να της προσέφεραν μοναδικές εμπειρίες και αναμνήσεις.

Δείτε επίσης: Σταματίνα Τσιμτσιλή: Αναπολεί από τώρα τις διακοπές της – Δείτε πόσο ψήλωσε ο γιος της Γιάννης-Εφραίμ

Αδημοσίευτες στιγμές από το ταξίδι της Σταματίνας Τσιμτσιλή

Το Σάββατο το απόγευμα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα άλμπουμ με αδημοσίευτες φωτογραφίες από το ταξίδι της. Στις φωτογραφίες περιλαμβάνονται εντυπωσιακά τοπία της Σιγκαπούρης, πολύχρωμα αξιοθέατα και στιγμές χαλάρωσης με την οικογένεια, αποτυπώνοντας την ομορφιά και την μοναδικότητα του προορισμού.

Στην ανάρτησή της, η παρουσιάστρια περιγράφει αυτές τις στιγμές ως «όμορφες, πολύχρωμες καλοκαιρινές στιγμές», αντανακλώντας την ευχαρίστηση και την ικανοποίησή της από την εξωτική απόδραση.

Επιστρέφει με το Happy Day

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ετοιμάζεται να επιστρέψει στην τηλεόραση και η εκπομπή της Happy Day είναι κοντά στην πρεμιέρα της για τη νέα σεζόν

«Μας λείψατε πάρα πολύ και επειδή η πρώτη συνάντηση/σύσκεψη/κουβέντα της χρονιάς είναι γεγονός, πάρτε μια γεύση!», ακούγεται η παρουσιάστρια να λέει σε βίντεο που ανέβασες, προτού μας «συστήσει» για ακόμα μια φορά στους συνεργάτες της.

Η παρέα φέτος έκοψε όχι ένα αλλά δύο κέικ για να μπει καλά η χρονιά, αν και ακούστηκαν κάποια παράπονα ότι κανένα από τα δύο κέικ δεν ήταν φτιαγμένο με... στέβια.

Ζητηθείς να αφήσει ένα σχόλιο για την επερχόμενη πρεμιέρα, ο Δήμος Βερύκιος φάνηκε γεμάτος θετική διάθεση και αυτοπεποίθηση, λέγοντας: «Όχι άλλη μια καλή σεζόν, γιατί σίγουρα θα είναι άλλη μια καλή σεζόν, αλλά πολλές καλές σεζόν».