Έλενα Ασημακοπούλου: Στις Μαλδίβες με την κόρη της Μαρία-Ροζάρια – Εντυπωσιάζουν οι φωτογραφίες τους

Στην απίστευτη παραλία με τη λευκή άμμο

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Η Έλενα Ασημακοπούλου επέλεξε έναν παραδεισένιο προορισμό για τις φετινές της διακοπές, ταξιδεύοντας στις μαγευτικές Μαλδίβες μαζί με την κόρη της, Μαρία – Ροζάρια Τσιρίλο. Παρόλο που η ηθοποιός έχει επιστρέψει στην Αθήνα, οι εντυπωσιακές στιγμές που έζησε στο εξωτικό νησί συνεχίζουν να την ακολουθούν.

Μαμά και κόρη απόλαυσαν κάθε στιγμή των διακοπών τους, καταγράφοντας όμορφες αναμνήσεις, που μοιράστηκε η ηθοποιός στον λογαριασμό της στο Instagram. Σε μία από τις φωτογραφίες που δημοσίευσε, οι δύο τους φαίνονται να απολαμβάνουν το μπάνιο τους σε μια καταγάλανη θάλασσα, με φόντο τη λευκή άμμο της παραλίας.

Δείτε επίσης: Έλενα Ασημακοπούλου – Κώστας Τσαρτσαρής: Το στιγμιότυπο που «πρόδωσε» τις κοινές διακοπές τους στην Ελαφόνησο

Το μαγευτικό άλμπουμ των διακοπών της Έλενας Ασημακοπούλου

Η ανάρτηση της Έλενας Ασημακοπούλου συνοδευόταν από τη φράση «Δημιουργήσαμε τις καλύτερες αναμνήσεις μαζί!», εκφράζοντας τη χαρά και την ευγνωμοσύνη της για τις στιγμές που πέρασε με την κόρη της σε αυτόν τον παραδεισένιο τόπο.

Οι Μαλδίβες, με τις εξωτικές παραλίες και τα γαλάζια νερά, αποτέλεσαν το ιδανικό σκηνικό για τις αξέχαστες αυτές διακοπές, προσφέροντας ηρεμία και χαλάρωση, ενώ οι φωτογραφίες τους εντυπωσίασαν τους ακολούθους της ηθοποιού, που θαύμασαν την ομορφιά του τοπίου αλλά και τη σχέση μητέρας και κόρης.

Δύο χρόνια μετά το διαζύγιο, η ηθοποιός έχει γυρίσει σελίδα. Σύμφωνα με την Real Life, και ρεπορτάζ της δημοσιογράφου Αλεξάνδρας Αντωνίου, η Έλενα Ασημακοπούλου είναι πολύ ερωτευμένη, ωστόσο δεν θέλει να απασχολεί με την προσωπική τους ζωή. Σε αυτό είναι σύμφωνος και ο σύντροφός της, πρώην μπασκετμπολίστας και επικεφαλής του αναπτυξιακού προγράμματος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, Κώστας Τσαρτσαρής, που ακολουθεί παρόμοια στάση ζωής.

Σχετικά με τις σχέσεις της με τον πρώην σύζυγό της η Έλενα Ασημακοπούλου έχει πει σε συνέντευξή της: «Σε πολλές φάσεις όταν μιλάω στην κόρη μου, μου θυμίζω τη μητέρα μου. Είμαι πολύ παραδοσιακή και παραπονιάρα μαμά. Ενημερώνω πάντα τον πρώην σύζυγό μου για ό,τι αφορά το παιδί. Μιλάει συνέχεια με τον πάτερα της. Είναι αναμενόμενο να της λείπει ο πατέρας της γιατί δε ζει εδώ. Όταν έρχεται ο Μπρούνο είναι 100% εκεί, αλλά εμείς έχουμε η μία την άλλη».