Ναταλί Κάκκαβα – Το νέο ξέσπασμα για τον «πόλεμο» στον Δήμο Σαρωνικού: «Δέχθηκα αχαριστία και ψέματα...»

Θα ασχοληθεί ξανά με την τοπική αυτοδιοίκηση;

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Στην εφημερίδα On Time Σαββατοκύριακο και τη δημοσιογράφο Σάσα Σταμάτη, μίλησε η Ναταλί Κάκκαβα. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια αναφέρθηκε στην πρόσφατη αντιπαράθεση που είχε με τον δήμαρχο Σαρωνικού, με τον οποίο αντάλλαξαν σκληρά λόγια δημοσίως.

Όπως τόνισε, η Ναταλί Κάκκαβα έλαβε ψέματα και αχαριστία ως «απάντηση» για την προσφορά της, γι' αυτό και ακόμα δεν είναι σίγουρα αν θέλει να ανοίξει ξανά αυτό το κεφάλαιο. Ωστόσο δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να επιστρέψει, όταν θα έχουν ηρεμήσει τα πνεύματα.

Δείτε επίσης: Γρηγόρης Γκουντάρας: «Έχουμε δυο παιδιά και ζητούν να μάθουν!» - Χαμός στο Δ.Σ Σαρωνικού για την απομάκρυνση της Ναταλί Κάκκαβα

Η απάντηση της Ναταλί Κάκκαβα για την τοπική αυτοδιοίκηση

Συγκεκριμένα, όταν ρωτήθηκε αν θα ξανακατέβαινε στην πολιτική, η Ναταλί Κάκκαβα ανέφερε πως: «Δύσκολη ερώτηση για να την απαντήσω τώρα. Γιατί λόγω της «αχαριστίας», των ψεμάτων και του πολέμου που δέχθηκα από ανθρώπους που πίστεψα και στήριξα στη σύντομη ενασχόληση μου με την πολιτική, ίσως να μη σου έδινα τώρα τη σωστή απάντηση.

«Το σίγουρο είναι πως η πολιτική, όπως την έχω εγώ στο μυαλό μου και όσο πρόλαβα να την υπηρετήσω, αφορά τη δυνατότητα προσφοράς στο συνάνθρωπο σου, τη βελτίωση της καθημερινότητας του, τη δημιουργία κοινών οραμάτων και την καθημερινή προσπάθεια υλοποίησης τους. Αφορά τα χαμόγελα που μπορείς να προσφέρεις σε όλες τις ηλικιακές ομάδες, τις αγκαλιές, την ελπίδα. Σε αυτό το πλαίσιο, λοιπόν, η πολιτική είναι κάτι που με ενδιαφέρει πολύ», συμπλήρωσε η Ναταλί Κάκκαβα.

«Συνεχίζω, άλλωστε, ως ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος στο δήμο Σαρωνικού, να παλεύω για τα δικαιώματα των συνδημοτών μου, που μάλιστα με εμπιστεύτηκαν και με έφεραν στην πρώτη θέση σε Καλύβια – Λαγονήσι και θα συνεχίσω να το κάνω μέχρι το τέλος της θητείας μου. Παίρνω πολλή αγάπη και πραγματικά θέλω να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο που καθημερινά μου τη δείχνει. Το τι θα κάνω λοιπόν μετέπειτα δεν το έχω αποφασίσει. Όπως σου απάντησα και για την επιστροφή μου στην τηλεόραση, τα καλύτερα έρχονται ξαφνικά», κατέληξε η Ναταλί Κάκκαβα όσον αφορά το συγκεκριμένο θέμα.