Γιούλικα Σκαφιδά – Ο γιος της ανακαλύπτει τα μουσικά του ταλέντα και εκείνη καμαρώνει

Το νέο του παιχνίδι

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Η Γιούλικα Σκαφιδά διανύει μια από τις πιο ευτυχισμένες φάσεις της ζωής της, καθώς απολαμβάνει κάθε στιγμή με τον γιο της, που γεννήθηκε τον περασμένο Νοέμβριο. Η ηθοποιός, που την περσινή σεζόν πρωταγωνίστησε στη σειρά του ΑΝΤ1 «Ψυχοκόρες», έχει αφιερώσει τον ελεύθερο χρόνο της στην ανατροφή και φροντίδα του μικρού της αγγέλου, στον οποίο τρέφει απεριόριστη αδυναμία.

Όπως έχει δηλώσει η ίδια, ο γιος της θα πάρει το όνομα «Άγγελος». Μάλιστα, σε πρόσφατη ανάρτησή της στα social media, η Γιούλικα Σκαφιδά απαθανάτισε μια τρυφερή στιγμή, όπου ο μικρός «παίζει» πιάνο, με τη μητέρα του να παρακολουθεί γεμάτη χαρά και περηφάνια.

Δείτε επίσης: Γιούλικα Σκαφιδά: Μαζί με τον γιο της στο πλατό του Πρωινού - «Είναι ήσυχο, δεν σας έχει ενοχλήσει»

Το ταλέντο του γιου της Γιούλικας Σκαφίδα είναι στη μουσική!

Αν και είναι μόλις μερικών μηνών, ο μικρός δείχνει ήδη να ανακαλύπτει τα ταλέντα του στη μουσική, κάτι που η ηθοποιός δεν χάνει στιγμή να απολαύσει. Βλέποντας τον γιο της να μεγαλώνει τόσο γρήγορα και να εξερευνά νέους κόσμους, η Γιούλικα Σκαφιδά δεν μπορεί παρά να «λιώνει» από συγκίνηση.

Γιούλικα Σκαφιδά – Ο γιος της ανακαλύπτει τα μουσικά του ταλέντα και εκείνη καμαρώνει

Η Γιούλικα Σκαφιδά έχει αφιερώσει τον ελεύθερο χρόνο της στον γιο της, προσπαθώντας να δημιουργεί μαζί του όμορφες και δημιουργικές στιγμές. Κάθε μικρή πρόοδος του Άγγελου είναι για εκείνη μια πηγή ευτυχίας και έμπνευσης.

Ανακαλύπτοντας τον κόσμο μαζί του, δείχνει ότι η μητρότητα την έχει γεμίσει με απεριόριστη χαρά. Η σχέση της με τον γιο της είναι ήδη αχώριστη, και κάθε στιγμή μαζί του αποτελεί για εκείνην ανεκτίμητο θησαυρό.

«Ο γιος μου δεν μεγαλώνει σε μονογονεϊκή οικογένεια, δεν ξέρω γιατί υπάρχει αυτή η αίσθηση. Απλώς δεν έχω παντρευτεί, αλλά δεν τον μεγαλώνω μόνη μου», έχει δηλώσει η Γιούλικα Σκαφιδά στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη για να καταλήξει: «Σε οποιαδήποτε ερώτηση μου κάνει, θα του απαντήσω με θάρρος και αλήθεια, όπως κάθε γονέας οφείλει, και σε οτιδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίσει είμαι εδώνα τον βοηθήσω και μαζί να εξηγήσουμε στα άλλα παιδάκια τι διαφορετικό μπορεί να έχει εκείνος από μια άλλη οικογένεια ή ένα άλλο παιδάκι από εκείνον. Σημασία έχει η αγάπη».