Ανθή Σαλαγκούδη: «Λιώνει» από έρωτα για τον Κοσμά Κουμιανό – Ποια στοιχεία του ξεχωρίζει

Σκέφτεται τη δημιουργία οικογένειας μαζί του;

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Η Ανθή Σαλαγκούδη, δημοσιογράφος και παρουσιάστρια, μίλησε ανοιχτά για την προσωπική της ζωή και τη σχέση της με τον φωτογράφο Κοσμά Κουμιανό, σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη που παραχώρησε για το περιοδικό Shape.

Μεταξύ άλλων η Ανθή Σαλαγκούδη αποκάλυψε ότι η σχέση της με τον Κοσμά Κουμιανό, την έχει επηρεάσει θετικά και της έχει βελτιώσει πολλά στοιχεία της καθημερινότητάς της. Όπως δήλωσε η ίδια, αγαπά τη συνέπεια που δείχνει ο φωτογράφος στα λόγια του και τις πράξεις που ακολουθούν, το χιούμορ του και την καλοσύνη του. Επιπλέον, αστειεύτηκε λέγοντας ότι η φωτογένειά της έχει βελτιωθεί αισθητά χάρη σε εκείνον.

Δείτε επίσης: Ανθή Σαλαγκούδη: Την τσάκωσαν οι κάμερες με τον σύντροφό της και την ρώτησαν για το μονόπετρο - «Μου είναι λίγο άβολο...»

Πώς απάντησε η Ανθή Σαλαγκούδη στο ενδεχόμενο να δημιουργήσει οικογένεια μαζί του

Αναφορικά με το μέλλον και τη δημιουργία οικογένειας, η Ανθή Σαλαγκούδη παραδέχτηκε ότι της προκαλεί άγχος η ιδέα, καθώς τη θεωρεί μια μεγάλη ευθύνη. «Ιδανικά, θα ήθελα η δημιουργία οικογένειας να προκύψει ως το επιστέγασμα μιας αρμονικής συντροφικής σχέσης και όχι προγραμματισμένα», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Η Ανθή Σαλαγκούδη και ο Κοσμάς Κουμιανός διατηρούν μια σχέση που βασίζεται στην αγάπη, την αμοιβαία εκτίμηση και την κοινή πορεία, με σεβασμό στις επιθυμίες και τους ρυθμούς του καθενός. Η τρυφερή εξομολόγηση της παρουσιάστριας δείχνει πόσο σημαντική είναι αυτή η σχέση για εκείνη.