Ζόζεφιν: Η μητέρα της θα μπορούσε άνετα να λέει ότι είναι αδερφή της – Την επισκέφτηκε στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται

Κούκλες μαμά και κόρη

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency/Νίκος Δρούκας
Φωτογραφία: NDP Photo Agency/Νίκος Δρούκας

Δεν τους ενώνει μόνο η τεράστια αγάπη που έχουν η μία για την άλλη, αλλά και πολλά εξωτερικά χαρακτηριστικά. Η Ζόζεφιν, πέρα από επιτυχημένη pop τραγουδίστρια, είναι και μία γοητευτική γυναίκα, στοιχεία που έχει κληρονομήσει καθώς φαίνεται από τη μητέρα της.

Τόσο το ταλέντο στο τραγούδι, όσο και η εξωτερική ομορφιά χαρακτηρίζουν και τη Μαργαρίτα Βέντη, που βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής (6/9) στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται η Ζόζεφιν, για να καμαρώσει την κόρη της. Θυμίζουμε πως η τραγουδίστρια της PaniK βρίσκεται αυτή την περίοδο στο ΥΤΟΝ, στο πλευρό του Νίκου Βέρτη.

Δείτε επίσης: Γενέθλια για την Ζόζεφιν: Το εντυπωσιακό μίνι φόρεμα, η Prada τσάντα και η τούρτα έκπληξη από το Νίνο!

Ολόιδιες η Ζόζεφιν με την τραγουδίστρια μητέρα της

Στην πορεία της βραδιάς η μητέρα της Ζόζεφιν την επισκέφτηκε στο καμαρίνι για να την αγκαλιάσει. Εκεί βρέθηκε και ο φωτογραφικός φακός, που απαθανάτισε τις δύο γυναίκες, με την εικόνα να αξίζει όσο χίλιες λέξεις.

Άνετα θα μπορούσε να λέει ότι είναι αδερφή της Ζόζεφιν η Μαργαρίτα Βέντη, καθώς φαίνεται πως απέκτησε την κόρη της σε αρκετά νεαρή ηλικία και έκτοτε ο χρόνος δεν την έχει αγγίξει. Μάνα και κόρη εντυπωσιάζουν με την εμφάνιση και την ομοιότητά τους.

 Ζόζεφιν: Η μητέρα της θα μπορούσε άνετα να λέει ότι είναι αδερφή της
 Ζόζεφιν: Η μητέρα της θα μπορούσε άνετα να λέει ότι είναι αδερφή της

«Η μητέρα μου ήταν τραγουδίστρια, τραγουδούσε τα πάντα και ξένο και λαϊκό. Όταν της είπα ότι θέλω να γίνω τραγουδίστρια μου είπε: ''Μακριά, δεν θέλω να ασχοληθείς''. Νομίζω ότι ήταν μικρόβιο, έβλεπα τη μαμά μου από μικρή, που βαφόταν, ετοιμαζόταν, ήταν στη σκηνή και μία φορά ανέβηκα και εγώ την ώρα που τραγουδούσε και με μάλωσε.

Η μαμά μου είναι πολύ αυστηρή κριτής. Μου είπε χαίρεται για έμενα γιατί νιώθει ότι κάνω την καριέρα που δεν έκανε εκείνη. Ήμουν 9 χρονών και την άκουγα στο ραδιόφωνο, είχε κάνει τις πρώτες της επιτυχίες με το ''Καίγομαι και λιώνω''. Η μητέρα μου εγκρίνει τον Νίνο», έχει δηλώσει η Ζόζεφιν για τη μητέρα της.