Γιάννης Αντετοκούνμπο: Άλλαξε το επίθετό της η Μαράια – Δείτε φωτογραφίες απ' το bachelorette πάρτι

Το ζευγάρι βρίσκεται στη Μύκονο αυτές τις μέρες

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Instagram/giannis_an34
Instagram/giannis_an34

Μία εβδομάδα μετά τον γάμο τους, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η σύζυγός του, Μαράια, παραμένουν στην Ελλάδα και απολαμβάνουν τις ομορφιές του τόπου. Συγκεκριμένα το ζευγάρι επισκέφτηκε την αγαπημένη του Μύκονο, μετά το Costa Navarino, όπου αντάλλαξαν όρκους αιώνιας πίστης και αφοσίωσης.

Ο Γιάννης και η Μαράια δείχνουν να απολαμβάνουν τις ανέσεις και τις πολυτέλειες του κοσμοπολίτικου νησιού, ενώ πρόσφατα ο φακός τους συνάντησε με τα πεθερικά του άσου των Bucks.

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Αυτά είναι τα πεθερικά του - Το δείπνο σε εστιατόριο της Μυκόνου (Βίντεο)

Το bachelorette της συζύγου του Γιάννη Αντετοκούνμπο

Τις τελευταίες μέρες το ζευγάρι ανεβάζει στιγμιότυπα από τις διακοπές του στη Μύκονο. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν εκείνος που άνοιξε τον χορό, με ένα εντυπωσιακό άλμπουμ από τις πρώτες μέρες τους ως παντρεμένοι, με φόντο το Αιγαίο πέλαγος.

Πριν από λίγες ώρες και η Μαράια δημοσίευσε στο προφίλ της μερικές φωτογραφίες από το bachelorette πάρτι της. Λίγο πριν τον γάμο της με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, διασκέδασε σε σκάφος με τις φίλες της, με το λευκό να κυριαρχεί τόσο στα ρούχα της, όσο και στο μαγιό που επέλεξε. Όλες οι υπόλοιπες καλεσμένες φόρεσαν μαύρα, ώστε να ξεχωρίζει η νύφη.

Κυρία Αντετοκούνμπο και επίσημα η Μαράια

Οι διαδικτυακοί της φίλοι θα παρατηρήσουν επίσης μία σημαντική αλλαγή στο προφίλ της. Πλέον αντί για «Μαράια Ριντλσπρίνγκερ», συστήνεται και επίσημα ως κυρία Αντετοκούνμπο, λίγες μέρες μετά τον γάμο της με τον Γιάννη. Φυσικά έχουν αποδείξει ο ένας στον άλλον την αγάπη τους πολλές φορές, με αυτή την κίνηση να αποτελεί ακόμα ένα λιθαράκι στο βουνό που έχουν χτίσει μαζί.

Θυμίζουμε πως, πάνω απ' όλα, ο Γιάννης και η Μαράια Αντετοκούνμπο έχουν αποκτήσει τρία παιδιά που θα τους ενώνουν για πάντα, τον Λίαμ Τσαρλς, τον Μάβερικ Σέι και την Εύα Μπρουκ.

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Άλλαξε το επίθετό της η Μαράια