Κωνσταντίνος Βασάλος: Αυτός είναι ο λόγος που η Μαρία Παπαγεωργίου δεν μιλάει για τη σχέση τους

Απάντησε ευθέως

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφίες: NDP Photo Agency
Φωτογραφίες: NDP Photo Agency

Μπορεί να πέρασαν μεγάλο μέρος των διακοπών τους μαζί, ωστόσο ο Κωνσταντίνος Βασάλος και η Μαρία Παπαγεωργίου κρατούν χαμηλούς τόνους στην προσωπική τους ζωή. Χαρακτηριστικό είναι πως δεν έχουν ανεβάσει κάποιο κοινό στιγμιότυπο, αλλά τους «πρόδωσαν» ορισμένες φωτογραφίες που ανέβασαν από τα ίδια μέρη.

Αν και δεν έχουν επιβεβαιώσει ότι είναι ζευγάρι, οι εξορμήσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό «μιλούν» από μόνες τους και «μαρτυρούν» ότι ο Κωνσταντίνος Βασάλος και η Μαρία Παπαγεωργίου περνούν μία πολύ όμορφη φάση στα προσωπικά τους. Και ας έχουν επιλέξει να μην μιλούν γι' αυτή.

Δείτε επίσης: Κωνσταντίνος Βασάλος: Οι πρώτες παπαρατσικές φωτογραφίες με την σύντροφό του σε παραλία της Μυκόνου

Ο λόγος που η σύντροφος του Κωνσταντίνου Βασάλου δεν μιλάει για τη σχέση τους

Ήταν λογικό ορισμένοι από τους followers της Μαρίας Παπαγεωργίου να τη ρωτήσουν γι' αυτό, σε Q&A που έκανε το βράδυ της Παρασκευής (06/09). Η σύντροφος του Κωνσταντίνου Βασάλου δεν δίστασε να απαντήσει για την προσωπική της ζωή και ειδικότερα για τους λόγους που δεν τη δείχνει, παρά την έντονη παρουσία της στα social media.

«Αυτή θα είναι για πάντα η αγαπημένη σας ερώτηση. Αν και την έχω απαντήσει πολλές φορές, θα ξαναπώ ότι απλά δε με πολυεκφράζει αυτή η προσέγγιση», τόνισε η Μαρία Παπαγεωργίου.

«Θεωρώ ότι κάποια πράγματα είναι για εμάς, θέλω εδώ να με ακολουθείτε για άλλα πράγματα και επίσης τα σόσιαλ είναι για εμένα μια πλατφόρμα που χρησιμοποιώ επαγγελματικά. Προτιμώ να εκφράζω την αισθητική μου, τα τιπς μου, τα ταξίδια μου ή τις απόψεις μου, περισσότερο από το να δείχνω τις προσωπικές μου στιγμές που σημαίνουν πολλά για εμένα και για εσάς στην ουσία τίποτα.

Κωνσταντίνος Βασάλος: Αυτός είναι ο λόγος που η Μαρία Παπαγεωργίου δεν μιλάει για τη σχέση τους

Προτιμώ να σας δείχνω κάτι που θα σας χρησιμεύσει. Αυτό δε σημαίνει ότι κρύβομαι και ανά καιρούς όλο και κάτι σας έχω χαζοδείξει αλλά προς το παρόν με εκφράζει περισσότερο αυτή η λογική. Αν είναι κάτι σος θα το μοιραστώ πάντως», κατέληξε στο μήνυμά της η σύντροφος του Κωνσταντίνου Βασάλου.