Κατερίνα Λιόλιου: Έγινε το επόμενο βήμα με τον σύντροφό της υπό άκρα μυστικότητα - Αποκαλύφθηκαν τα ευχάριστα

Πιο ερωτευμένο από ποτέ το ζευγάρι!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Η Κατερίνα Λιόλιου είναι γνωστό εδώ και κάποιους μήνες πως έχει βρει τον έρωτα στα μάτια του Χάρη Παπατζανή, ο οποίος είναι head manager of bookings and productions στην Panik Live και έχει την ευθύνη για όλα τα live της συγκεκριμένης εταιρείας. Δεν κρύβονται καθόλου, μάλιστα, αν και παραμένουν διακριτικοί, αφού έχουν ξεκινήσει ήδη τις κοινές δημόσιες εμφανίσεις - δείτε εδώ την πρώτη φορά που τους τσάκωσε ο φωτογραφικός φακός.

Αποφάσισαν, όμως, να πάνε την σχέση τους ένα ακόμη βήμα παραπέρα και σύμφωνα με ρεπορτάζ της Σάσας Σταμάτη για το Secret αφού γιόρτασαν την πρώτη τους επέτειο, μάζεψαν τα πράγματά τους, βρήκαν το κατάλληλο σπίτι και μετακόμισαν μαζί.

Που μένουν η Κατερίνα Λιόλιου και ο σύντροφός της

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, επέλεξαν να μείνουν στα νότια προάστια και είναι πιο ευτυχισμένοι από ποτέ. Δοκιμάστηκαν όταν εκείνη έκανε εμφανίσεις στη Θεσσαλονίκη, αλλά εκείνος την επισκεπτόταν συχνά και πλέον είναι αχώριστοι.

Δείτε επίσης: Κατερίνα Λιόλιου - Η ψυχοθεραπεία στα 17, το διαζύγιο των γονιών της και ο έρωτας στη ζωή της

Κατερίνα Λιόλιου Παπατζανής

Άλλη μία φορά που ο φωτογραφικός φακός του youweekly.gr τους εντόπισε μαζί ήταν όταν το ζευγάρι βρέθηκε στην Μύκονο για να απολαύσουν μερικές ημέρες από τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Περπατούσαν αμέριμνοι στα σοκάκια του νησιού των ανέμων να απολαμβάνουν την βόλτα τους, χωρίς να ενοχλούνται τα φλας που είχαν πέσει πάνω τους.

Να σημειώσουμε πως ήταν Απρίλιος του 2022 όταν ανακοινώθηκε ο χωρισμός της με τον πρώην σύντροφό της (δείτε τον εδώ).

Κατερίνα Λιόλιου Χάρης Παπατζάνης

Κατερίνα Λιόλιου Χάρης Παπατζάνης Μύκονος