Δήμητρα Ματσούκα: Ο χορός της με μαντήλα και το «κυνηγητό» με τους ντόπιους για μία φωτογραφία - Το ταξίδι στην Ινδία με τον Πέτρο Κόκκαλη

Ονειρική εμπειρία!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Instagram / Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Η Δήμητρα Ματσούκα και ο Πέτρος Κόκκαλης, μετά από μία αρκετά πιεστική σεζόν από άποψη δουλειάς, αποφάσισαν να χαλαρώσουν κάνοντας αυτό που αγαπούν πιο πολύ... να ταξιδεύουν! Επέλεξαν, όμως, έναν διαφορετικό προορισμό από τα συνηθισμένα, από τον οποίο επέστρεψαν σίγουρα γεμάτοι αναμνήσεις και όμορφες εμπειρίες.

Βρέθηκαν, λοιπόν, στην Ινδία και η διάσημη ηθοποιός δεν έχει σταματήσει να δημοσιεύει βίντεο και φωτογραφίες της από όσα είδε και έκανε εκεί. Φόρεσε την παραδοσιακή τους φορεσιά με το μαντήλι και τα πολύχρωμα σχέδια, χόρεψε και ανάμεσα στα στιγμιότυπα που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram υπάρχει ένα με τον σύζυγό της, όπου είναι αγκαλιασμένοι και ανέμελοι στην άμμο.

Δείτε επίσης: «Γι' αυτό τον παντρεύτηκα, για να είναι...» - Τα τρυφερά τετ α τετ με τον Πέτρο Κόκκαλη στα παρασκήνια του θεάτρου

Το ταξίδι της Δήμητρας Ματσούκα και του Πέτρου Κόκκαλη στην Ινδία

Δήμητρα Ματσούκα στην Ινδία
Instagram / Δήμητρα Ματσούκα

Σε ανάρτηση που έκανε στο προφίλ της λίγες μέρες νωρίτερα, με περισσότερο υλικό από αυτό το ταξίδι της, γράφει χαρακτηριστικά, μεταξύ άλλων: «Μα είναι να μην 1)πετάω από τη χαρά μου που 2) και 3) έφτασα στο νοτιότερο άκρο της Ινδίας και όλοι μου μιλούσαν για το θέατρο Άλσος παρακαλώντας να βγάλουν σέλφι μαζί μου , ξετρελαμένοι με το 4) «τότε, τώρα, πάντα» που σήμερα επιστρέφει για εσάς τους λίγους που δεν μας έχετε δει ακόμα;».


Σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει πριν από λίγο καιρό η ίδια, αναφερομένη στον σύζυγό της Πέτρο Κόκκαλη, είχε δηλώσει: «Κατάλαβα από πολύ νωρίς ότι αυτός είναι ο άνθρωπός μου. Ο μεγαλύτερος έρωτας της ζωής μου είναι ο Πέτρος. Στον έρωτα και στην αγάπη τα πράγματα δεν μπορούν ακριβώς να εξηγηθούν. Δεν χρειάστηκε να με διεκδικήσει, ήμουν έτοιμη, ήμουν ανοιχτή στα ωραία που μπορεί να συμβούν στη ζωή μας. Ήξερα πια τι είναι αυτό που θέλω και όταν γνώρισα τον Πέτρο κατάλαβα πολύ γρήγορα πως ήταν αυτό».

Για την καθημερινότητα στο σπίτι τους, η Δήμητρα Ματσούκα ανέφερε επίσης: «Περνάω καλά με τον Πέτρο, έχουμε κοινές συνήθειες, περνάμε καλά και χαλαρά. Δεν είμαι καλή στο μαγείρεμα, αυτός είναι καλύτερος, εγώ είμαι πιο καλή στα υπόλοιπα. Ελπίζω οι φεμινίστριες που θα με ακούσουν να μην με παρεξηγήσουν αλλά είμαι σίφουνας στον νεροχύτη. Έχω έναν ψυχαναγκασμό, δεν μπορώ να βλέπω έναν νεροχύτη με βρόμικα πιάτα».