Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου: Υπήρξε στήριγμά της στο παρελθόν - Ποια είναι η νέα γυναίκα στο πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη και στο Καλημέρα Ελλάδα

Όλα όσα δεν γνωρίζαμε

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Instagram / Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου το κανάλι του ΑΝΤ1 ανακοίνωσε την επιστροφή του Γιώργου Παπαδάκη με το Καλημέρα Ελλάδα, αποκαλύπτοντας τα δύο νέα πρόσωπα που θα βρίσκονται στο πλευρό του μετά την αποχώρηση της Μαρίας Αναστασοπούλου. Πρόκειται για έναν άνδρα και μία γυναίκα - δείτε εδώ την ανακοίνωση.

Όσον αφορά στην δεύτερη, πρόκειται για την Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου, η οποία έχει πολύ μεγάλο βιογραφικό και χρόνια εμπειρίας και στο συγκεκριμένο σταθμό, ενώ δεν είναι η πρώτη φορά που θα συνεργαστεί με τον παρουσιαστή...

Πάμε, όμως, να μάθουμε λίγα περισσότερα πράγματα για την Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου

Γεννήθηκε στην Έδεσσα και πέρα από Δημοσιογραφία, έχει σπουδάσει Ανθρωπιστικές Επιστήμες- Ευρωπαϊκό Πολιτισμό. Κατέχει και δύο μεταπτυχιακά διπλώματα, ένα στη Δημόσια και Γενική Διοίκηση και ένα στη Σύγχρονη Δημοσιογραφία και πλέον εργάζεται στο Αθηναϊκό και Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Η καριέρα της, όμως, ξεκίνησε από το 2000 ως δημοσιογράφος του τμήματος Ειδήσεων κ ενημέρωσης του τηλεοπτικού σταθμού ΑΝΤ1 στη Β. Ελλάδα και συγκεκριμένα ως ανταποκρίτρια της εκπομπής Καλημέρα Ελλάδα. Ο ρόλος της αυτός διακόπηκε το 2015, ωστόσο από το 2018 μέχρι και σήμερα κατέχει το ίδιο πόστο.

Παράλληλα για δυο χρόνια συνεργάστηκε με την εκπομπή Πρωινό ΑΝΤ1, με απευθείας συνδέσεις από Θεσσαλονίκη, ενώ στο διάστημα που άφησε πίσω τον ρόλο της ως ανταποκρίτρια στο Καλημέρα Ελλάδα, από το 2015 έως το 2016, δίδαξε στο τμήμα δημοσιογραφίας του ΙΕΚ ΑΚΜΗ.

Από το 2016 έως το 2018 εργάστηκε και ως επικεφαλής στην ιστοσελίδα www.amna/macedonia.gr του Αθηναϊκού και Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων και από το 2015 έως 2021 ραδιοφωνικός παραγωγός στο Πρακτορείο FM 104,9 του ΑΠΕ-ΜΠΕ (Αθηναϊκό και Μακεδονικό πρακτορείο ειδήσεων).

Το 2017 παρουσίασε και επιμελήθηκε την επιχειρηματική εκπομπή «Τhey made it» στην ΕΡΤ3 και μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια έχει παρουσιάσει δεκάδες εκδηλώσεις για φιλανθρωπικούς σκοπούς, βραβεύσεις προσώπων και εορταστικές εκδηλώσεις.

Αξίζει δε να σημειωθεί πως από το 2002 είναι μέλος της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας και Θράκης.


Πέρα από την εκπομπή στην ΕΡΤ έχει παρουσιάσει άλλη μία εκπομπή, στον ΑΝΤ1, το καλοκαίρι του 2022, με τίτλο «Καλοκαίρι μαζί». Στο φινάλε είχε κάνει και μία ιδιαίτερη αναφορά στον Γιώργο Παπαδάκη:

«Θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ τον Γιώργο Παπαδάκη, γιατί από την πρώτη στιγμή με στήριξε τόσο πολύ… Ήταν συγκινητική η στήριξη που δέχτηκα από τον Γιώργο Παπαδάκη. Μετά από τόσα χρόνια το λέω και συγκινούμαι. Γιατί από το 2004 κάνουμε συνδέσεις μαζί και μου είπε “όρμα, δώσε ό,τι μπορείς καλύτερο”. Με συγχωρείτε».

Δείτε επίσης: Τα «κορίτσια» του Γιώργου Παπαδάκη: Πόσες έχουν φύγει από το πλευρό του;