Βίκυ Λέανδρος: Διέκοψε τη συναυλία της για να πιει καφέ - Τι συμβαίνει με την υγεία της: «Ακόμα παίρνω φάρμακα...»

Η εξομολόγηση στο κοινό της

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Το βράδυ της Παρασκευής 6 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε στο Ηρώδειο η πολυσυζητημένη συναυλία της Βίκυς Λέανδρος, η οποία προκάλεσε οικογενειακή διαμάχη και έφερε την ίδια και τον πατέρα της αντιμέτωπους με εξώδικά (δείτε εδώ τι έχει συμβεί). Πλήθος κόσμου βρέθηκε εκεί για να την απολαύσει και την χειροκρότησε δυνατά στο τέλος, ωστόσο κατά τη διάρκεια του live συνέβη κάτι αναπάντεχο.

Η σπουδαία ερμηνεύτρια διέκοψε για λίγα λεπτά την μουσική και την συναυλία για να πιει λίγο καφέ και πήρε το μικρόφωνο και εξήγησε στο κοινό που παρευρέθηκε πως είχε σκεφτεί να ακυρώσει την εμφάνιση αυτή, όχι εξαιτίας του πατέρα της, αλλά λόγω της υγείας της.

Η αποκάλυψη της Βίκυς Λέανδρος για την κατάσταση της υγείας της στην συναυλία της

Όπως εξομολογήθηκε, πριν από λίγο καιρό πέρασε βρογχίτιδα και ακόμα δεν έχει ξεπεράσει πλήρως τις επιδράσεις της στον οργανισμό της, ενώ συνεχίζει να παίρνει κανονικά και φάρμακα. Η φωνή της, λοιπόν, έχει επηρεαστεί και γι' αυτό σκέφτηκε πως ίσως θα έπρεπε να μην τραγουδήσει, αλλά τελικά αποφάσισε να το κάνει.

«Θα πιώ πάλι λίγο καφέ, γιατί νομίζω ότι κάνει καλό στη φωνή μου. Δε ξέρω... Ξέρετε αγαπητοί φίλοι έρχομαι από μια πολύ μεγάλη βρογχίτιδα. Ακόμα παίρνω φάρμακα. Αλλά έπρεπε να πάρω τη μεγάλη απόφαση αν θα τραγουδήσω ή όχι. Και είπα, ναι, θα έρθω», ανέφερε χαρακτηριστικά και χειροκροτήθηκε για άλλη μία φορά.

Πριν από λίγο καιρό, εντωμεταξύ, το γύρο του διαδικτύου έκανε ένα ακόμη βίντεο από συναυλία της, που έδωσε την Παρασκευή 15/3 συγκεκριμένα, στο Αννόβερο. Όπως χαρακτηριστικά βλέπουμε στα βίντεο, που απέσπασε το κοινό η τραγουδίστρια έχει μια ξαφνική πτώση.

Το δυστυχές της υπόθεσης είναι, πως όσο η Ελληνίδα τραγουδίστρια καθώς ερμηνεύει το «I love life» ξαφνικά σκοντάφτει και βρίσκεται κάτω από τη σκηνή, η οποία είχε ένα μέτρο απόσταση από το έδαφος, που βρέθηκε.

Στα ευχάριστα, η Βίκυ Λέανδρος σηκώθηκε αμέσως με τη βοήθεια των διοργανωτών και συνέχισε να τραγουδάει, αφού δε χτύπησε κάποιο σημείο του σώματός της. Η ίδια μάλιστα παραχώρησε δηλώσεις στη γερμανική BILD.

Δείτε επίσης: Χριστίνα Σούζη: «Δεν ξέρω πως...» - Το πρώτο της μήνυμα μέσα από το νοσοκομείο μετά το σοκαριστικό τροχαίο

«Σκόνταψα στη σκηνή. Ευτυχώς έπεσα στο πλάι. Πρέπει να είχα πολλούς φύλακες αγγέλους, γιατί θα μπορούσα να είχα πέσει στο κεφάλι μου ή να είχα σπάσει οτιδήποτε. Αλλά δεν έχω καν μελανιά ή πόνο. Είναι η πρώτη φορά που μου συμβαίνει κάτι τέτοιο σε ολόκληρη την καριέρα μου. Το να πέφτεις από τη σκηνή είναι ο εφιάλτης κάθε καλλιτέχνη», είπε η Βίκυ Λέανδρος.