Μαντώ Γαστεράτου: Πήρε εξιτήριο - Οι πρώτες φωτογραφίες από το σπίτι της με κάλτσες συμπίεσης

Τι έχει συμβεί;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Μαντώ Γαστεράτου
Instagram / Μαντώ Γαστεράτου

Η Μαντώ Γαστεράτου περιμένει να φέρει στον κόσμο το τρίτο της παιδί και καρπό του έρωτά της με τον Νίκο Ισηγόνη, ωστόσο αντιμετωπίζει κάποιες δυσκολίες το τελευταίο διάστημα. Ήταν ένα δύσκολο καλοκαίρι αυτό για την ραδιοφωνική παραγωγό, καθώς μπήκε στο νοσοκομείο, χρειάστηκε να φύγει από το σπίτι της λόγω της φωτιάς με την κοιλιά στο στόμα και τα άλλα δύο παιδιά της (δείτε εδώ) και πριν από μερικές μέρες νοσηλεύτηκε ξανά.

Τα νέα, όμως, είναι ευχάριστα, αφού όπως αποκάλυψε με μερικά story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, επέστρεψε πίσω στην οικογένειά της και τον χώρο της. Πιο συγκεκριμένα, δημοσίευσε μία φωτογραφία την ώρα που έπαιζε με την κόρη της, Κυβέλη και έγραφε: «Home sweet home», ενώ το ίδιο έγραψε και στη δεύτερη φωτογραφία που ανέβασε καθισμένη στο σαλόνι της, δηλώνοντας έτσι πόσο ωραία νιώθει που γύρισε.

Δείτε επίσης: Αποκάλυψε το φύλο του μωρού που περιμένει - Το gender reavel μαζί με τα παιδιά της

Οι πρώτες αναρτήσεις της Μαντώς Γαστεράτου μετά το εξιτήριο

Μαντώ Γαστεράτου κόρη

Μαντώ Γαστεράτου εξιτήριο

Στην συνέχεια, δημοσίευσε και μία ακόμη φωτογραφία, κατά την οποία έδειχνε ότι χρειάζεται να φοράει κάλτσες συμπίεσης για την καλύτερη κυκλοφορία του αίματος, γεγονός όμως που την δυσκολεύει ιδιαίτερα σε συνδυασμό με την ζέστη.

«Οι κάλτσες συμπίεσης σε συνδυασμό με την ζέστη, είναι το κάτι το άλλο», σημείωσε.

Μαντώ Γαστεράτου κάλτσα συμπίεσης

Σε συνέντευξη που παραχώρησε πριν από λίγες μέρες, εξομολογήθηκε: «Πέρασα μία μικρή περιπετειούλα το καλοκαίρι αλλά τώρα όλα καλά. Πάμε για το τρίτο παιδί. Υπάρχει σταθερή ημερομηνία αλλά σε κάποιες περιπτώσεις αυτά είναι και απρόβλεπτα».

«Βιώνω την τρίτη εγκυμοσύνη με περισσότερη ηρεμία. Στην πρώτη εγκυμοσύνη ήμουν πολύ ενεργή ακόμη, τότε δούλευα και στην τηλεόραση, οπότε πέρασε ο καιρός και δεν το κατάλαβα. Δεν τη βίωσα όπως τη βιώνω τώρα. Βέβαια, κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική και εμείς είμαστε διαφορετικοί άνθρωποι.

Κάθε εγκυμοσύνη έχει μέσα της και ένα πένθος, είναι εναλλασσόμενα τα συναισθήματα που βιώνει μία γυναίκα. Πένθος δεν είναι μόνο η απώλεια ενός αγαπημένου προσώπου αλλά είναι και η επαναδιαπραγμάτευση της προσωπικότητας. Το πένθος είναι και για το κορίτσι που αφήνεις πίσω και τον νέο ρόλο που αναλαμβάνεις», συμπλήρωσε.

Επίσης, αναφέρθηκε και στα επαγγελματικά της, λέγοντας: «Όσον αφορά τα επόμενα επαγγελματικά μου σχέδια, αποφεύγω να κάνω μεγαλόπνοα σχέδια και αφήνω λίγο τη ροή να με πάει. Τώρα πια δουλεύω ως σύμβουλος ψυχικής υγείας και εκπαιδεύομαι ως ψυχοθεραπεύτρια. Είμαι προσανατολισμένη σε αυτό το κομμάτι».